کیک اسفنجی ساده بدون فر +طرز تهیه

دوشنبه 7 مهر 1399 آشپزی

 کیک اسفنجی بدون فر

کیک اسفنجی بدون فر” به دلیل بافت جالبی که دارد مورد توجه اکثر مردم قرار گرفته است و با انتخاب یک قابلمه مناسب می توانید در منزل کیک اسفنجی قابلمه ای تهیه کنید. خیلی از کدبانوها با داشتن وسایل کامل آشپزی می توانند کیک های مختلف مانند کیک ساده، کیک تولد، کیک شکلاتی ، کیک خیس و …ا تهیه کنند ولی هنر آشپزی به این است که شما بتوانید بدون داشتن وسایل کامل این کیک های خوشمزه را تهیه کنید
کیک اسفنجی بدون فر

مواد لازم تهیه کیک اسفنجی بدون فر

برای 4 نفر

تخم مرغ 4 عدد

آرد 1.5 پیمانه

شکر 1 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

وانیل  1 قاشق چایخوری

نمک مقدار کمی

آب داغ 1 پیمانه

کیک اسفنجی بدون فر

کیک اسفنجی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

برای پخت کیک بدون فر  شما باید هم قالب مناسب و هم اینکه یک قابلمه مناسب برای قالب خود داشته باشید تا بتوانید این کیک خوشمزه را با بهترین کیفیت تهیه کنید.

■ برای اینکه کیک اسفنجی به خوبی پف کند و حالت خوبی بگیرد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و در ظروف مناسب نگهداری می کنیم.سپس سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی می زنیم  تا جایی هم بزنید که سفیده از ظررف نریزدو سپس نصف پیمانه شکر را درون آن می ریزیم و به خوبی به مدت ده الی پانزده دقیقه می زنیم و سپس در یخچال می گذاریم.

 

■  سپس به سراغ زرده تخم مرغ می رویم و شکر باقیمانده و وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم و وقتی زرده شروع به رنگ عوض کردن کرد آب داغ(جوش) را کم کم و در چند نوبت به آن اضافه می کنیم و به خوبی و با سرعت بالا هم می زنیم تا زرده سفت نشود.

■ به سراغ آرد بروید و آن را با بکینگ پودر و مقدار کمی نمک مخلوط کنید و 3  بار از صافی عبور دهید و سپس آن را کم کم و در چند مرحله به زرده اضافه کنید و به خوبی به وسیله لیسک  به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید.

■ وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند به سراغ سفیده که درون یخچال گذاشته ایم می رویم و آن را از یخچال خارج می کنیم و کم کم به مواد اصلی اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط میکنیم، نیازی نیست که مواد هم زده شوند فقط باید با یکدیگر و در یک جهت ترکیب شوند.در این مرحله کار آماده سازی مواد اولیه به پایان می رسد.

■ در این مرحله قالب خود را انتخاب کنید و کف قالب را مقداری با روغن چرب کنید و کاغذ روغنی را کف آن بگذارید و سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و چند ضربه به قالب بزنید تا هوای موجود درون مواد کیک خارج شود.سپس قابلمه ای که قالب بتواند در آن جای بگیرد را انتخاب کنید و روی شعله زیاد قرار دهید تا گرم شود و وقتی گرم شد شعله را کم کنید و کف قابلمه یک پایه فلزی بگذارید و قالب را روی آن قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و حدود 45 الی 60 دقیقه منتظر بمانید تا کیک آماده شود.

 

■ بعد از اینکه مطمئن شدید کیک پخته است شعله را خاموش کنید و قالب را از آن خارج کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا دمای آن کم شود و کیک به راحتی از قالب جدا شود.سپس می توانید کیک را  با گاناش  شکلاتی یا باتر کریم یا خامه فرم گرفته تزیین کرده و کنار خانواده  میل کنید .

کیک اسفنجی بدون فر

نکته

  1. اگر از کاغذ روغنی استفاده نمی کنید می توانید به کف و دیواره قالب مقدار کمی آرد بریزید.
  2. بعد از 45 دقیقه می توانید درب قابلمه را باز کنید تا از پخت کیک مطلع شوید اگر زودتر از این زمان باز کنید جلوی پف کردن کیک را می گیرید.
  3. برای چک کردن پخت  کیک از یک خلال چوبی استفاده کنید و آن را به وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبیده بود کیک شما آماده است.

سبزی پلوی دامغانی با طعمی متفاوت /غذای سنتی سمنان

طرز تهیه سالاد میوه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا