کیک شیرازی/طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه با شربت بار

شنبه 8 خرداد 1400 آشپزی
cake

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی شربتی

2-طرز تهیه کیک شیرازی شربتی

3-مواد لازم برای تهیه شربت بار

کیک شیرازی شربتی

کیک شیرازی از خوشمزه ترین کیک های پرطرفدار است،این نوع کیک با ترکیب شربت بار بسیار خوش طعم می شود و برای بچه ها و مهمانی ها  پیشنهاد ویژه ای می باشد، در این بخش با طرز تهیه کیک شربتی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه پنکیک خوشمزه  ژاپنی و طرز تهیه کیک روانی ترکیه و تزیین کیک با خمیر مارزیپیان را مشاهده کنید .

مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی شربتی

  • روغن مايع : 175 گرم یل 2/3لیوان دسته دار فرانسوی
  • بيكينگ پودر : 1قاشق غذاخوری
  • پودر هل سبز  : 1قاشق چايخوری
  •  وانيل : 1/2 قاشق چايخوری
  • شربت بار : یک قاشق غذاخوری ( طرز تهیه آن را توضیح دادیم )
  • آرد سفيد : 200 گرم یا 1/5 لیوان
  • تخم‌ مرغ : 3 عدد
  • شکر : 150 گرم یا  نصف لیوان
  •  ماست : 150 گرم یا 2/3 لیوان
کیک شیرازی

کیک شیرازی

طرز تهیه کیک شیرازی شربتی

  • برای تهیه هر نوع کیک تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل  خارج از یخچال قرار دهید  تا به دمای محیط برسد.
  •  آرد و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید .
  • فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روشن کنید .
  •  تخم‌ مرغ و وانيل و هل سبز  را در کاسه‌ ای ریخته و  با همزن برقی میزنیم تا از لختگی در بیاد سپس  شکر را اضافه می کنیم و به مدت 5 تا 7 دقيقه هم زدن را ادامه می  دهیم  تا کرم رنگ شود.
  • روغن مایع و ماست و شربت بار ( طرز تهیه شربت بار را در پایین متن توضیح دادیم ) را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس آرد الک شده را به تدریج به مواد اضافه می کنیم در این موقع هم زن را خاموش کرده و با لیسک به هم زدن ادامه می دهیم .
  • وقتی مواد کیک خوب ترکیب شدن و مواد یکدست شد . قالب های سیلیکونی تک نفره یادر  قالب کیک یزدی یا هر قالب مستطیلی  کاغذ روغنی  انداخته  و از مواد داخل قالب‌ ها را تا دو سوم پر می كنيم در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه  یا در فرهای برقی و گازی 190 درجه به مدت 20 دقيقه قرار می دهیم و بعد  از 20 دقیقه چک می کنیم پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی یا چنگال چک می کنیم  اگر سیخ چوبی تمیز از کیک بیرون آمد پخت کیک کامل شده در غیر  این صورت زمان بیشتری به پختن کیک می دهیم .
  • وقتی کیک  پخت  شربت  بار سرد شده را روی کیک داغ میریزیم و بعد کیک را از قالب خارج می کنیم کیک شیرازی شما آماده

نوش جان

 

کیک شیرازی شربتی

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  1. شکر : 2  پیمانه
  2.  آب : 1 پیمانه
  3.  گلاب : 1/4  پیمانه
  4.  آبلیمو 1 قاشق سو پ خوری
  5.  زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت بار

ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تقریبا 10 دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود،در این مدت اصلا شربت را هم نمی زنیم و کناره های ظرف را با برس سیلکنی و آب تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند. سپس زعفران را اضافه کرده و اجاه می دهیم  3 تا 4  دقیقه روی حرار ت بماند. برای براق شدن شربت یک قاشق گلوکز مایع به مواد اضافه می کنیم. وقتی شربت قوام آمد از روی حرارت برداشته تا خنک شود  این شربت را برای انواع شیرینی و کیک ،  بامیه، زولبیا ،گوش فیل و باقلوا میتوان استفاده کرد

پخت کیک روی گاز

اگر فر نداشتید مشکلی نیست یه قابلمه  نسبتا بزرگ که قالب کیک در آن جا شود را روی گاز  گذاشته و پایه فلزی میذارم توی قابلمه و  گاز را روشن می کنیم  در قابلمه رو میذاریم تا داغ شود .  سپس مواد را درون قالب ریخته و روی پایه فلزی داخل  قابلمه می گذاریم و روی قابلمه  دمکنی گذاشته و تا یک ساعت  اجازه می دهیم باحرارت ملایم کیک بپزد . در مدت پخت در قابلمه را بر ندارید چون پف کیک می خوابد.

kyke shokolaty

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و شیر

Zard alo

زردآلو / طرز تهیه نکتار و کمپوت زرد آلو خوش طعم و خوش رنگ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا