با ما در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی همراه شوید.
مواد لازم:
- آرد 2 لیوان
- شکر 1 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- کره نصف لیوان
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
- آب پرتقال 1 چهارم لیوان
- شیر نصف لیوان
- پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) 1 قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل 1 تا 2 قطره
مواد کِرِم مخصوص:
- پنیر خامه ای 1 سوم لیوان
- پودر قند 2 لیوان
- عسل 2 قاشق چایخوری
- کره 2 قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل 1 تا 2 قطره
- نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
2-آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
طرز تهیه کِرِم مخصوص:
1-پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
2-همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
نکات:
در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
ارسال دیدگاه