طرز تهیه کیک گوشت پیش غذا محبوب

دوشنبه 2 بهمن 1402 آشپزی
پیش غذا کیک گوشت

پخت پیش غذا کیک گوشت

 پیش غذا کیک گوشت یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌توان آن را با انواع سبزیجات، ادویه‌ها و پنیرهای مختلف تزیین کرد. در اینجا یک دستور ساده برای تهیه کیک گوشت به عنوان پیش غذا آورده شده است:

کیک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و معمولا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می شود.  در ادامه با طرز تهیه کیک گوشت با سایت آشپزی دایان    همراه ما باشید.

مواد لازم برای کیک گوشت:

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

پیاز: 1 عدد

فلفل دلمه ای: 1 عدد

قارچ: 100 گرم

سیر: 2 حبه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

آرد: 2 لیوان

ماست: 1 لیوان

روغن مایع: 1/2 لیوان

تخم مرغ: 4 عدد

کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت:

 ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم.

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.

سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید.

 

حال مواد کیک را آماده می کنیم.

برای درست کردن کیک،در یک کاسه جداگانه، ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم تا یکدست شده و حباب دار شود.

ماست و روغن مایع را به مواد خشک اضافه کرده وا همزن برقی به مدت چند دقیقه هم می زنیم..

بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید.دو بار الک کرده به مواد کیک اضافه می کنیم

قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم کف و دیواره های آن را با روغن مایع چرب می کنیم.

سپس نصف مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و بعد مواد میانی گوشتی که از قبل آماده کردیم به عنوان لایه وسط می ریزیم.

در انتها باقی مانده مواد کیک را روی مواد گوشتی به آرامی می ریزیم.

برای پخت کیک گوشت را درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد.بعد  سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است.

کیک گوشت  سرو کنید.کیک گوشت را می توانید به تنهایی یا با سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس خردل سرو کنید. همچنین می توانید آن را به صورت ساندویچ نیز سرو کنید.

نکات:

برای تهیه کیک گوشت می توانید از انواع گوشت چرخ کرده مانند گوشت گوسفندی، گوشت گوساله یا مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید.

اگر می خواهید کیک گوشت شما طعم قوی تری داشته باشد، می توانید از ادویه های بیشتری مانند آویشن، پاپریکا یا رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

توجه کنید برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود می توانید 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه روی آن ها بریزید.

 

 

 

واویشکای گوشت

طرز تهیه واویشکای گوشت/2 روش پخت

خورش ترش واش

طرز تهیه خورش ترش واش/ خورش‌ خوشمزه و محبوب مازندرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا