مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی ازلذیذترین غذاهاست که علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مثل یونان و ایتالیا نیز تهیه میشود. برای پخت و سرو مرغ پرتقالی روشهای متفاوتی وجود دارد. این غذا ایدهای جدید برای پخت مرغ است.
با آمدن پائیز، میوههای خوشمزه مثل کدو حلوایی و پرتقال پیدا میشود. چه خوبه که غیر از مصرف این میوه خوش عطر و بو، در تهیه غذاها و شیرینیها هم از آن استفاده کنیم. اگر تا به حال خوراک مرغ با سس پرتقال را امتحان نکردید، تجربه کنید و از طعم عالی و عطر خوش آن بینصیب نمانید.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی
- مرغ به تعداد افراد
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- کره ۵۰ گرم
- زعفران دمکرده به مقدار دلخواه
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- آب پرتقال طبیعی به میزان لازم
- زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری در صورت تمایل
- آب لیموترش به دلخواه
طرز تهیه مرغ پرتقالی
- تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزهدار کنید. اجازه دهید مرغ یک تا دو ساعت در این مواد بماند تا کاملاً مزهدار شود.
- پیاز نگینی خردشده را در مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شوند. سپس کره و کمی زنجبیل (دلخواه) به آن اضافه کنید و وقتی کره آب شد تکههای مرغ را به آن اضافه کنید.
- اجازه دهید مرغها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. وقتی مرغها آب انداخت کمی دیگر زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.
- وقتی مرغ به خوبی سرخ شد، آب پرتقال را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا به خورد مرغها برود و تبدیل به سس پرتقال شود.
- اگر دوست دارید غذا کمی ملس باشد میتوانید مقداری شکر و کمی آب لیمو اضافه کنید.
نکات
- وقتی پرتقال را آب میگیرید، مقداری از پالپ پرتقال هم باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.
- استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمیشود.
- طرز تهیه بلدرچین یا بوقلمون با سس پرتقال هم به همین ترتیب است.
ارسال دیدگاه