طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۲۲ ۱۰ ۰۹ ۳۴

مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی ازلذیذترین غذاهاست که علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مثل یونان و ایتالیا نیز تهیه می‌شود. برای پخت و سرو مرغ پرتقالی روش‌های متفاوتی وجود دارد. این غذا ایده‌ای جدید برای پخت مرغ است.

با آمدن پائیز، میوه‌های خوشمزه مثل کدو حلوایی و پرتقال پیدا می‌شود. چه خوبه که غیر از مصرف این میوه خوش عطر و بو، در تهیه غذاها و شیرینی‌ها هم از آن استفاده کنیم. اگر تا به حال خوراک مرغ با سس پرتقال را امتحان نکردید، تجربه کنید و از طعم عالی و عطر خوش آن بی‌نصیب نمانید.

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی

  • مرغ به تعداد افراد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار دلخواه
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • آب پرتقال طبیعی به میزان لازم
  • زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری در صورت تمایل
  • آب لیموترش به دلخواه

مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی

  • تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزه‌دار کنید. اجازه دهید مرغ یک تا دو ساعت در این مواد بماند تا کاملاً مزه‌دار شود.
  • پیاز نگینی خردشده را در مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شوند. سپس کره و کمی زنجبیل (دلخواه) به آن اضافه کنید و وقتی کره آب شد تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید مرغ‌ها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. وقتی مرغ‌ها آب انداخت کمی دیگر زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.
  • وقتی مرغ به خوبی سرخ شد، آب پرتقال را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا به خورد مرغ‌ها برود و تبدیل به سس پرتقال شود.
  • اگر دوست دارید غذا کمی ملس باشد می‌توانید مقداری شکر و کمی آب لیمو اضافه کنید.

نکات

  • وقتی پرتقال را آب می‌گیرید، مقداری از پالپ پرتقال هم باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.
  • استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمی‌شود.
  • طرز تهیه بلدرچین یا بوقلمون با سس پرتقال هم به همین ترتیب است.
ترشی لیمو شکم پر

طرز تهیه ترشی لیمو شکم پر خوشمزه و ساده

images 22

طرز تهیه نان اسفناج خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا