شیرینی سه آرد یکی از شیرینیهای محبوب و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این شیرینی ماندگاری بالایی دارد و برای مناسبتهای مختلف مانند عید بسیار مناسب است. شما میتوانید این شیرینی را با اضافه کردن زعفران یا کاکائو در دو رنگ مختلف درست کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی سه آرد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی سه آرد
- آرد نخود چی : 2/3 پیمانه
- آرد سفید شیرینی پزی : 1 پیمانه
- آرد برنج : 1/2 پیمانه
- کره : 100 گرم
- روغن جامد : 2 قاشق غذا خوری
- پودر هل : 1 قاشق مربا خوری
- وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
- پودر قند : 1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی سه آرد بدون فر
- برای تهیه شیرینی سه آرد ابتدا آردهای سفید شیرینیپزی را در تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از ۱۰ دقیقه آرد نخودچی را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
- در نهایت آرد برنج را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
- سپس آردها را دو بار الک کنید.
- آردهای تفتداده شده را به تابه برگردانید و کره و روغن جامد را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
- بعد از کمی هم زدن، پودر قند را هم اضافه کنید و خمیر را آماده کنید.
- اجازه دهید خمیر خنک شود، سپس از آن گلولههای کوچکی به اندازه گردو بردارید.
- شیرینیها را با پودر پسته و تخم خرفه تزیین کنید و نوش جان!
با این نکات میتوانید شیرینی سه آرد خود را بهتر کنید: از قالبهای سیلیکونی برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید و میتوانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و برای یکی پودر کاکائو و برای دیگری زعفران اضافه کنید.
ارسال دیدگاه