شیرینی بادامی/ طرز تهیه شیرینی بادامی خوشمزه مخصوص عید

شنبه 9 اسفند 1399 آشپزی
shiriny badami

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی

2-طرز تهیه شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

شیرینی بادامی یکی از شیرینی های خشک بسیار خوشمزه و با ماندگاری بالا است و بسیار مناسب  برای عید است . شیرینی بادامی که بیشتر در قزوین تهیه می شود و شما می توانید با هر نوع کاتری قالب بزنید . با طرز تهیه شیرینی بادامی با ما همراه باشد در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی پادرازی و شیرینی میکادو و شیرینی دانمارکی را ببینید .

 

شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی

  1. پودر بادام :۸۰ گرم
  2. بادام: برای تزیین
  3. روغن صاف قنادی :۱۳۰ گرم
  4. پودر قند :۱۰۰ گرم
  5. آرد :۲۰۰ گرم
  6. بیکینگ پودر :۱/۲ ق چای خوری
  7. پودر هل :۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه شیرینی بادامی

  • برای تهیه شیرینی بادامی ابتدا پودر قند و پودر بادام را را داخل میکسر  ریخته و روشن کنید تا بادام ها نرم شوند و مخلوط بادام و پودر قند یکدست و نرم شوند.
  • برای تهیه این شیرینی باید از روغن قنادی استفاده کنید چرا که باعث ماندگاری شیرینی می شود در صورت نداشتن می توانید از کره یا روغن جامد استفاده کنید . روغن را داخل کاسه مناسب  ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و روشن شود
  • سپس مخلوط پودر قند و پودر بادام را به روغن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود در ادامه مخلوط  آرد و بیکینگ پودر و پودر هل (هل را در منزل آسیاب کنید )را که از قبل با هم مخلوط و 2 تا 3 بار الک کردید به مواد کم کم  اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود  خمیر را ورز ندهید  فقط با نوک انگشت خمیر را جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا استراحت کند و منسجم باشد.
  •  بعد از نیم ساعت خمیر را بین دو نایلون به قطر ۱ سانت باز کنید. سپس خمیر را  با قالب دلخواه قالب بزنید و روی هر شیرینی یک عدد بادام بگذارید و روی بادام ها کمی عسل بزنید تا براق شود.
  • شیرینی ها را داخل سینی فر  به فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید در مدت پخت چک کنید تا شیرینی ها نسوزد و با کاردک امتحان کنید وقتی از روی سینی به راحتی جدا شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از روی سینی جدا کنید. به دلخواه می توانید شکلات آب شده روی شیرینی ها بریزید.سپس در طرف سرو بچینید.
sope kalam brokly

سوپ کلم بروکلی / طرز تهیه سوپ کلم بروکلی خوشمزه با پنیر

khorshe saghe

خورش ساق / طرز تهیه خورش ساق خوشمزه شمالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا