فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی
شیرینی بادامی
شیرینی بادامی یکی از شیرینی های خشک بسیار خوشمزه و با ماندگاری بالا است و بسیار مناسب برای عید است . شیرینی بادامی که بیشتر در قزوین تهیه می شود و شما می توانید با هر نوع کاتری قالب بزنید . با طرز تهیه شیرینی بادامی با ما همراه باشد در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی پادرازی و شیرینی میکادو و شیرینی دانمارکی را ببینید .
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی
- پودر بادام :۸۰ گرم
- بادام: برای تزیین
- روغن صاف قنادی :۱۳۰ گرم
- پودر قند :۱۰۰ گرم
- آرد :۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر :۱/۲ ق چای خوری
- پودر هل :۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه شیرینی بادامی
- برای تهیه شیرینی بادامی ابتدا پودر قند و پودر بادام را را داخل میکسر ریخته و روشن کنید تا بادام ها نرم شوند و مخلوط بادام و پودر قند یکدست و نرم شوند.
- برای تهیه این شیرینی باید از روغن قنادی استفاده کنید چرا که باعث ماندگاری شیرینی می شود در صورت نداشتن می توانید از کره یا روغن جامد استفاده کنید . روغن را داخل کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و روشن شود
- سپس مخلوط پودر قند و پودر بادام را به روغن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود در ادامه مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر هل (هل را در منزل آسیاب کنید )را که از قبل با هم مخلوط و 2 تا 3 بار الک کردید به مواد کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود خمیر را ورز ندهید فقط با نوک انگشت خمیر را جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا استراحت کند و منسجم باشد.
- بعد از نیم ساعت خمیر را بین دو نایلون به قطر ۱ سانت باز کنید. سپس خمیر را با قالب دلخواه قالب بزنید و روی هر شیرینی یک عدد بادام بگذارید و روی بادام ها کمی عسل بزنید تا براق شود.
- شیرینی ها را داخل سینی فر به فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید در مدت پخت چک کنید تا شیرینی ها نسوزد و با کاردک امتحان کنید وقتی از روی سینی به راحتی جدا شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از روی سینی جدا کنید. به دلخواه می توانید شکلات آب شده روی شیرینی ها بریزید.سپس در طرف سرو بچینید.
ارسال دیدگاه