خوراکی های لذیذ بروکسل پایتخت بلژیک

دوشنبه 2 مرداد 1402 فناوری
خوراکی های لذیذ بروکسل پایتخت بلژیک

خوراکی های لذیذ بروکسل پایتخت بلژیک

در قرن شانزدهم، کلم بروکسل به محصولاتی محبوب تبدیل شد. اگرچه این سبزی برای بعضی ها منبع وحشت غذایی است. وافل و شکلات بلژیکی تنها بخشی از خوراکی‌های لذت‌بخشی هستند که در شهر بروکسل به فراوانی یافت میشوند.

از سوی دیگر، معماری باشکوه کاخ بزرگ و سایر مکان‌های میراث جهانی یونسکو مکمل بصری خوبی برای ماجراجویی آشپزی شماست.


1. کربناد فلاماند

Carbonade Flamande نوعی خورش گوشت گاو (یا خوک) و پیاز است که در بلژیک و فرانسه بسیار محبوب است. با آبجو، خردل، توت و نان ادویه دار درست می شود. در فرانسه، کاربوناد را می‌توان با گوشت خوک یا گوشت خوک کبابی (یا حتی برخی خورش‌های گوشت گاو) و با شراب قرمز طبخ کرد.


2. بشقاب غذای دریایی

بشقاب های غذاهای دریایی اغلب در جایگاه های چند طبقه سرو می شوند. این یک ویترین واقعی روی میز شام یا سرو می شود. صدف ها اغلب در پوسته یا گاهی اوقات روی نیمی از پوسته سرو می شوند.

3. مولسفریت ها

Moules-frites یا moules et frites غذای ملی بلژیک است. این غذای اصلی ساده شامل صدف های پخته شده در آبگوشت شراب سفید با پایه سیر و موسیر سرخ شده در کره است که با سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. اعتقاد بر این است که این غذا از بلژیک سرچشمه گرفته است، اما در بسیاری از کشورها محبوب است.


4. سوسیس و کالباس

اغلب نام غذای بلژیکی، Stoemp، شامل نوعی از سبزیجات است که در این غذا استفاده می شود. استومپ یک غذای بسیار ساده است و استقبال زیادی از آن دارد. این یک غذای ساده از پوره سیب زمینی به همراه یک یا چند سبزی است. می توان آن را با گوشت خورش یا سوسیس سرو کرد.


5. Lapin A La Kriek

یک غذای سنتی بلژیکی، لاپین آلا کریک، غذایی است که شامل گوشت خرگوش بدون چربی است که با سس آبجو گیلاس سرو می شود. سسی که “کریک” نامیده می شود شامل یک آبجوی ترش لامبیک است که دارای گیلاس برای طعم دادن است. خرگوش را معمولاً ابتدا در قابلمه ای با پیاز می جوشانند و سپس در کریک می پزند تا کامل شود.


6. Vol Au Vent

vol au vent، که به «باد باد» ترجمه می‌شود، یک غذای راحتی کلاسیک بلژیکی است که مرغ و قارچ را با سس خامه‌ای ترکیب می‌کند. به طور سنتی با چیدن تکه های گرد خمیر پف دار و سپس پختن آنها درست می شود. پس از اتمام پخت، سوراخی در شیرینی با موادی مانند مرغ و قارچ پر می شود.


7. وافل بروکسل

وافل های بروکسل با سفیده تخم مرغ یا خمیر نازک مخمری درست می شوند که آن ها را سبک تر می کند و ظاهر آن ها مستطیلی تر با سوراخ های عمیق تر و لبه های صاف است. وافل بروکسل یکی از دو نوع وافل بلژیکی است، یک کیک خوشمزه که از جایگاه دسر ملی بلژیک برخوردار است. وافل از خمیر نازک و مخمری ساخته شده است که در دستگاهی با طراحی مخصوص پخته می شود و به وافل یک الگوی شطرنجی غیر معمول می دهد.

8. مومبه کنگو

موامبه کنگو یک غذای خوشمزه خورش مانند است که از ترکیب مرغ، ادویه جات و کره خرما (“moambe”) تهیه می شود. تهیه آن به این صورت است که مرغ را با مومبه و اسفناج می پزند و سپس آن را با ادویه هایی مانند فلفل قرمز مزه دار می کنند. موامبه کنگو معمولاً با سیب زمینی شیرین، پیاز قهوه ای، تخم مرغ آب پز سفت و سسی تهیه شده با آجیل خرما سرو می شود. گاهی به جای مرغ از اردک، گوشت گاو، بره یا ماهی استفاده می شود. این غذا اغلب با برنج یا “سکا ساکد” (برگ های خرد شده و آب پز کاساوا) همراه است.


9. فریت ها

فریت، چیزی که بسیاری از آن به عنوان سیب زمینی سرخ کرده یاد می کنند، یک غذای بسیار رایج است که در رستوران های سراسر اروپا سرو می شود. آنها اغلب به عنوان کنار استیک سرو می شوند. سس کچاپ و سس مایونز اغلب به عنوان سس غوطه وری برای فریت استفاده می شود. فریت ها به عنوان غذای ملی بلژیک شناخته می شوند.


10. واترزویی گنت

واترزویی گنت که در اصل اهل فلاندر، منطقه ای از بلژیک است، نوعی خورش است که معمولا با ماهی یا مرغ درست می شود. پایه این غذا سوپی است که با زرده تخم مرغ، خامه و آب سبزیجات غلیظ درست شده است. علاوه بر این، سبزیجاتی مانند هویج، پیاز، تره فرنگی، سیب زمینی را به همراه سبزی هایی از جمله جعفری، آویشن و مریم گلی اضافه می کنند و کل غذا را می جوشانیم تا کامل شود.


11. گوفره

گوفرها وافل های سبک معطری هستند که بین صفحات فلزی تزئین شده با طرح هایی که به خمیر منتقل می شوند پخته می شوند و شکل مشخص خود را ایجاد می کنند. آنها به طور سنتی به صورت ساده یا با پودر قند سرو می شوند، اگرچه نسخه های مدرن تر ممکن است با میوه تازه یا با خامه شیرین، شکلات، کارامل یا انواع دیگر سرو شوند.


12. Mitraillette

این یک ساندویچ طولانی است که با سیب زمینی سرخ کرده، گوشت سرخ شده و سس پر شده است. در بلژیک می توانید پیچ و تاب های مختلفی در دستور غذا پیدا کنید. پایه گوشت می تواند از کوفته گرفته تا استیک یا حتی همبرگر متفاوت باشد، سس های مورد استفاده شامل سس مایونز، برنز، سس کچاپ و سیر است.


13. وافل لیژ

وافل لیژ که وافل شکر نیز نامیده می شود، یکی از محبوب ترین انواع در بلژیک و اطراف آن است. خمیری که نرم و جویدنی مانند خمیر بریوش باقی می ماند، در یک وافل با چاه های عمیق پخته می شود. اما این شکر مروارید داخل خمیر است که نواحی جادویی شکر کاراملی شده زیبایی را ایجاد می کند. به همین دلیل، آنها را می توان به صورت ساده سرو کرد، اما گاهی اوقات با پودر قند، خامه فرم گرفته، سس شکلات یا میوه روی آن ها می ریزند.


14. استومپ

استومپ یک غذای جانبی محبوب از پوره یا پوره سیب زمینی و سبزیجات دیگر مانند کلم بروکسل، اسفناج، پیاز یا موسیر، اندیو، کلم پیچ، سبزی شلغم یا هویج است. همچنین می تواند شامل خامه، بیکن، گیاهان و ادویه جات باشد. این غذا گاهی به خاطر سبزی داخل آن نامگذاری می شود. به عنوان مثال، “Wortelstoemp”، پس از کلمه هلندی برای هویج، “wortel”، برای توصیف stoemp حاوی هویج استفاده می شود.


15. صدف

صدف ها نه تنها به دلیل طعم لذیذ بلکه به دلیل کیفیت مغذی شان ارزش زیادی دارند، یک خوراکی لذیذ است که در سراسر بروکسل از آن لذت می برند. این غذای دریایی را تا زمانی که پوسته آن باز شود می جوشانند و سپس در انواع آماده سازی سرو می کنند. گاهی از آن ها در کاسرول هایی که شامل انواع سس است استفاده می شود و همراه با سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی سرخ شده سرو می شود.

منبع : MSN

15 غذای محلی پترزبورگ

15 غذای محلی پترزبورگ

ایموجی‌ها

افراد سریع‌ احساسات ایموجی‌ها متوجه میشوند!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا