غذاهای هلندی طعم های استثنایی را ارائه می دهد که برای نسل ها گرامی داشته شده است. از غذاهای کلاسیک خوش طعم گرفته تا خوراکی های شیرینی، سنت های آشپزی هلند طعم و تاریخ را در بشقاب ترکیب می کند.
معرفی غذاهای لذیذ از هلند :
سوپ نخود
سوپ نخود یک غذای هلندی معمولی برای زمستان است. این سوپ غلیظ از نخود سبز، گوشت و سبزیجات تهیه می شود. سوپ نخود معمولاً با سوسیس دودی سرو می شود.
هات اسپات
هات اسپات یک خورش آشناست که از سیب زمینی، هویج و پیاز تشکیل شده است. این غذا معمولاً با سوسیس سرو می شود.
استروپ وافل
استروپ وافل یک کلوچه کاراملی هلندی است. این کلوچه از دو لایه وافل نازک تشکیل شده است که با شربت کارامل پر شده است. استروپ وافل معمولاً با چای یا قهوه سرو می شود.
پنیر گودا
پنیر گودا یکی از معروف ترین و پرمصرف ترین انواع پنیر در جهان است. این پنیر از شیر گاو تهیه می شود و به رنگ زرد روشن است. پنیر گودا معمولاً با ساندویچ ها و سالاد ها سرو می شود.
شاه ماهی
خوردن شاه ماهی خام یک سنت محبوب در هلند است. این سنت به قرنها پیش برمیگردد، زمانی که مردم هلند برای مصرف خود ماهیگیری میکردند. امروزه، شاه ماهی خام در بسیاری از رستورانها و غرفههای خیابانی در هلند یافت میشود.
طعم دهنده شکلات
نان با طعم دهنده شکلات یک صبحانه سنتی هلندی است. این نان معمولاً با کره پوشانده میشود تا طعم دهنده شکلات به آن بچسبد. این ایده در دهه 1920 توسط یک تولیدکننده آبنبات هلندی به نام “Anton Jurgens” ابداع شد. او میخواست آبنباتهای پاشیدنی خود را برای مصرف روزانه به جای مناسبتهای خاص بفروشد.
هاچی
هاچی یک خورش سنتی هلندی است که از گوشت گاو، پیاز و یک عنصر اسیدی مانند سرکه یا شراب تهیه می شود. این خورش به طور سنتی با کلم قرمز و سیب زمینی سرو می شود. هاچی یکی از قدیمی ترین غذاهای هلند است و قدمت آن به قرون وسطی باز می گردد.
پوفرتس
پوفرتس پنکیک های کوچک و خوشمزه ای هستند که معمولاً با پودر قند و کره سرو می شوند. این پنکیک ها منشا فرانسوی دارند و در قرن 18 توسط راهبان در هلند ابداع شدند. پوفرتس معمولاً در زمستان به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو می شوند.
کروکت گوشت
کروکت گوشت یک غذای محبوب هلندی است که از گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. این غذا معمولاً با سس کچاپ یا سس مایونز سرو می شود. کروکت گوشت قدمتی طولانی دارد و اولین بار در سال 1705 در فرانسه تهیه شد. در قرن 19، مردم هلند شروع به استفاده از گوشت باقیمانده پخته شده برای تهیه کروکت کردند.
سوخاری با “موش”
سوخاری با “موش” یک میان وعده سنتی هلندی است که از سوخاری، دانه های بادیان و پودر قند تهیه می شود. دانه های بادیان به شکل موش هستند و به همین دلیل به این نام معروف شده اند. سوخاری با “موش” معمولاً در جشن ها و مناسبت های خاص سرو می شود.
پپرنوتن: کوکی های ادویه ای
پپرنوتن کوکی های کوچک و جویدنی هستند که از آرد چاودار، عسل و بادیان آسیاب تهیه می شوند. این کوکی ها با انواع ادویه جات از جمله هل، دارچین، زنجبیل و دانه های گشنیز طعم دار می شوند.
منبع : MSN
ارسال دیدگاه