مربای بهار نارنج یکی از مرباهای خوشمزه و معطر است که از شکوفه درخت نارنج تهیه میشود. این مربا در عطرسازی، ساخت اسانس و تهیه انواع نوشیدنیها و خوراکیها کاربرد دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربای بهار نارنج را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج:
- شکوفه نارنج: 1 کیلوگرم
- شکر: 1 کیلوگرم
- آب لیموترش: 2 قاشق سوپخوری
- آب: 3 پیمانه
طرز تهیه مربای بهار نارنج:
- ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب جوش ریخته و به مدت نیمساعت بجوشانید.
- سپس شکوفهها را آبکش کنید و روی آنها آب سرد بریزید. این مرحله را 2 تا 3 بار تکرار کنید و سپس شکوفهها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.
- شکر و 3 پیمانه آب را در قابلمهای بریزید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شکوفهها را اضافه کرده و اجازه دهید تا مربا قوام آید.
مربای بهار نارنج را میتوان با کره یا خامه میل کرد و همچنین بهتر است در فصل بهار که شکوفهها تازه هستند تهیه شود.
ارسال دیدگاه