طرز تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه و عطرآگین

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
morabay bhar naranj

مربای بهار نارنج یکی از مرباهای خوشمزه و معطر است که از شکوفه درخت نارنج تهیه می‌شود. این مربا در عطرسازی، ساخت اسانس و تهیه انواع نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها کاربرد دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربای بهار نارنج را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج:

  • شکوفه نارنج: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • آب لیموترش: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آب: 3 پیمانه

طرز تهیه مربای بهار نارنج:

  • ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب جوش ریخته و به مدت نیم‌ساعت بجوشانید.
  • سپس شکوفه‌ها را آبکش کنید و روی آن‌ها آب سرد بریزید. این مرحله را 2 تا 3 بار تکرار کنید و سپس شکوفه‌ها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.
  • شکر و 3 پیمانه آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شکوفه‌ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا مربا قوام آید.

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج را می‌توان با کره یا خامه میل کرد و همچنین بهتر است در فصل بهار که شکوفه‌ها تازه هستند تهیه شود.

fo3997

طرز تهیه فیله مرغ پفکی خوشمزه و پف‌دار + راز سرخ شدن طلایی

otmil

طرز تهیه اوتمیل خوشمزه و رژیمی برای صبحانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا