مربای نارنگی/ طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی خوشمزه و خوش طعم

جمعه 22 اسفند 1399 آشپزی
morabaynarangi

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی:

2-طرز تهیه مربای نارنگی :

3-طرز تهیه مارمالاد نارنگی :

 

مربای نارنگی

مربای نارنگی یک مرباهای خوشمزه و خوش عطر است . با طرز تهیه مربای نارنگی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه      مربای توت فرنگی و    مربای زرشک خوشمزه و خوش رنگ  و   مربای پرتقال را مشاهده کنید .

مربای نارنگی

مربای نارنگی

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی

  1. شکر :۱ کیلو
  2. نارنگی: ۱ کیلو
  3. وانیل: مقداری
  4. زعفران دم کشیده :نصف استکان

روش تهیه مربای نارنگی :

  • برای تهیه مربای نارنگی ابتدا نارنگی ها را شسته و  پوست گرفته و حبه حبه می کنیم.
  • آب و شکر را روی حرارت میذاریم ( آب این مربا را زیاد نریزید چون جوشیدن زیاد مربا باعث تلخی مربا  نارنگی می شود ) تا به مرحله جوش برسه، بعد نارنگی ها رو ریخته تا بپزه و خوب غلیظ بشه.
  • ۱۰ دقیقه قبل خاموش کردن شعله زعفران و وانیل رو اضافه می کنیم.
  • مربای نارنگی را بعد از سرد شدن داخل شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

مزبای نارنگی

مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی :

مارمالاد نارنگی را می تونید برای صبحانه ، تهیه و تزیین دسر و شیرینی های مارمالادی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی :

فیله نارنگی: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
پودر ژلاتین:1 قاشق چایخوری (یک و نیم ورق ژلاتین)

طرز تهیه مارمالاد نارنگی :

  •  برای تهیه مارمالاد نارنگی ابتدا نارنگی را تمیز شسته، پوست می کنیم و پوست دوم آن را نیز گرفته و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم.
  • برای خوش رنگ تر شدن مربا از ظرف لعابی استفاده می کنیم  . بعد درون ظرف مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را لابه لای آن می ریزیم و تقریبا 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم.
  • سپس ظرف را از یخچال بیرون آورده  و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
  • بعد از 30 دقیقه پودر ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به مارمالاد می افزاییم. حدود 5 دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم. ژلاتین باعث شفاف شدن مارمالاد می شود.وقتی مارمالاد قوام لازم را داشت شعله را خاموش می کنیم.
  • اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و سفتر می شود . مارمالاد را تا کمی گرم است در ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و بعد ار سرد شدن در یخچال قرار می دهیم.

 

filey morghe

فیله مرغ با سس سیر + طرر تهیه

nan sophane

نان صبحانه / طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه و مقوی با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا