مرنگ سویسی یکی از خوشمزهترین و زیباترین تزیینات برای کیکها است که به شما این امکان را میدهد تا کیکهای خود را به شکلی حرفهای تزیین کنید. در این مقاله، طرز تهیه مرنگ سویسی را به شما آموزش میدهیم و نکات مهم برای تهیه آن را بررسی میکنیم.
مواد لازم برای تهیه مرنگ سویسی
- سفیده تخم مرغ: 4 عدد
- پودر شکر: 3/4 پیمانه
- کرم تار تار: 1/4 چای خوری
طرز تهیه مرنگ سوییسی برای تزیین کیک:
- ابتدا سفیدههای تخم مرغ، کرم تارتار و پودر شکر را در کاسهای بریزید و با همزن دستی بزنید.
- در جدا کردن سفیدهها دقت نمایید تا هیچ مقداری از زرده به داخل سفیده نفوذ نکند.
- مواد را با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط شوند.
- یک ظرف را تا نصف پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- کاسه حاوی سفیده و شکر را روی دهانه ظرف بگذارید و به هم زدن ادامه دهید.
- بعد از حدود 3 دقیقه، مواد را بررسی کنید تا حالت چسبنده داشته باشد.
- کاسه همزن و وسایل را کاملاً تمیز کنید تا مرنگ کیفیت مناسبی داشته باشد.
- با همزن برقی یا دستی، مواد را حدود 5 تا 7 دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود.
- مرنگ آماده شده را روی کیک داغ بریزید.
- کیک را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ طلایی شود.
نکته: پس از خارج کردن کیک از فر، کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را سرو کنید.
ارسال دیدگاه