طرز تهیه مرنگ سویسی برای تزیین کیک خوشمزه

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
۱۱۰۰۰۷

مرنگ سویسی یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین تزیینات برای کیک‌ها است که به شما این امکان را می‌دهد تا کیک‌های خود را به شکلی حرفه‌ای تزیین کنید. در این مقاله، طرز تهیه مرنگ سویسی را به شما آموزش می‌دهیم و نکات مهم برای تهیه آن را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه مرنگ سویسی

  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر شکر: 3/4 پیمانه
  • کرم تار تار: 1/4 چای خوری

مرنگ سویسی

طرز تهیه مرنگ سوییسی برای تزیین کیک:

  1. ابتدا سفیده‌های تخم مرغ، کرم تارتار و پودر شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید.
  2. در جدا کردن سفیده‌ها دقت نمایید تا هیچ مقداری از زرده به داخل سفیده نفوذ نکند.
  3. مواد را با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط شوند.
  4. یک ظرف را تا نصف پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
  5. کاسه حاوی سفیده و شکر را روی دهانه ظرف بگذارید و به هم زدن ادامه دهید.
  6. بعد از حدود 3 دقیقه، مواد را بررسی کنید تا حالت چسبنده داشته باشد.
  7. کاسه همزن و وسایل را کاملاً تمیز کنید تا مرنگ کیفیت مناسبی داشته باشد.
  8. با همزن برقی یا دستی، مواد را حدود 5 تا 7 دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود.
  9. مرنگ آماده شده را روی کیک داغ بریزید.
  10. کیک را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ طلایی شود.

نکته: پس از خارج کردن کیک از فر، کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را سرو کنید.

۱۰۵۸۵۶

طرز تهیه فاصولیه ترکی عربی؛ یک غذای خوشمزه و متفاوت

halva siah ardabil2 848x477

طرز تهیه حلوای سیاه خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا