تژیین کیک با خمیر مارزیپان
شكر 180 گرم
تخم مرغ 4 عدد
عسل یكدوم پیمانه
هویج رنده كرده 400 گرم
گردو برشته و خرد شده 100 گرم
مارمالاد زردآلو به میزان لازم
خمیر مارزییپان 300 گرم
خمیر فوندانت 350 گرم
آرد 300 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
خمیر مارسیپان ( خمیر بادام )در رنگهای دلخواه برای تهیهی میوهها
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیفونشکلاتی
طرزتهیه کیک
آرد سه بار الک شده و بیکینگ پودرو پودر و دارچین را با هم مخلوط كنید و در كاسهای بریزید. آنگاه روغن مایع، شكر، تخم مرغها و عسل را دركاسهی دیگری با هم مخلوط كنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
سپس این مایه را به مخلوط آرد بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.برای مخلوط کردن نیاز به همزن برقی ندارید و با لیسک در یک جهت هم بزنید
حالا هویج و گردو را به مایه بیفزائید و آن را درون قالب چربكردهای به قطر 20 و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر از قبل گرمشده با دمای 180درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید. بعد با خلال چوبی، كیك را امتحان كنید و چنانچه چیزی از مایهی كیك به خلال چوبی نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید.
حالا كیك را روی پنجرهی سیمی بگذارید و پس از 15 دقیقه، آن را از قالب خارج نمائید. صبر كنید كیك كاملاً خنك شود. بعد رو و اطراف آن مارمالاد زردآلو بمالید.(قبل از مصرف کردن مارمالاد آن را گرم کرده و از صافی رد کنید تا یک دست شود.اگر دوست داشتید کیک را نصف کنید و بین آن را خامه کشی کنید
خمیر مارزیپان روی سطحی كه پودر قند پاشیدهاید، با وردنه باز كنید و روی كیك بیندازید، بهگونهای كه خمیر مارسیپان رو و اطراف كیك را كاملاً بپوشاند.
آنگاه روی خمیر، مارمالاد زردآلو بمالید. سپس خمیر فوندانت را روی سطح پودر قندپاشی شده، به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز كنید و روی كیك پهن نمائید.
اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و آن را صاف و مرتب سازید. اینك با خمیرهای رنگی مارسیپان؛ میوههائی همچون زردآلو، هلو، گلابی، سیب، لیمو و پرتقال، بسازید و از خمیر سبز رنگ، برگهائی در اندازههای مختلف فراهم كنید.
حالا میوهها و برگها را دور كیك بچینید تا كیك شكل زیبائی پیدا كند. سپس آن را برای پذیرائی روی صفحهی پوشیده از خمیر فوندانت، یا روی دیس زیبائی بگذارید.
ارسال دیدگاه