آیا شما هم از طرفداران کیک میوه ای هستید؟ این کیک خوشمزه و مقوی، گزینهای عالی برای عصرانه بچهها محسوب میشود. با ما در مجله دایان همراه باشید تا طرز تهیه این کیکهای لذیذ را یاد بگیرید.
1- دستور پخت کیک تمشک و توت فرنگی
مواد لازم:
- 400 گرم تمشک و توت فرنگی + 100 گرم برای تزئین
- 150 گرم شکر
- 150 گرم آرد
- 150 گرم کره
- 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 عدد لیمو بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 2 قاشق غذاخوری پودر قند
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک اسفنجی را با کره و آرد آماده کنید. تمشک و توت فرنگی را کف قالب بریزید و روی آن شکر بپاشید. کره را ذوب کرده و بگذارید خنک شود. پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید. زردهها را با شکر مخلوط کرده و سپس آرد، بیکینگ پودر و کره آب شده را اضافه کنید. سفیدهها را جداگانه بزنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید. این مخلوط را روی میوهها بریزید و به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت، بگذارید کیک خنک شود و سپس با تمشک تازه و پودر شکر سرو کنید.
2- پخت کیک سیب و خرمالو
مواد لازم:
- سه عدد خرمالو
- یک عدد سیب بزرگ
- یک هشتم پیمانه عسل
- یک هشتم پیمانه آب
- نصف قاشق دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
- 1.5 پیمانه آرد شیرینیپزی
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آب
- یک چهارم پیمانه آب پرتقال
- نصف پیمانه سرکه سیب
- نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک چهارم پیمانه ماست
طرز تهیه:
خرمالوها را پوست کرده و پوره کنید. سیب را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه عسل، آب، دارچین و زنجبیل در ماهیتابه بپزید. سپس پوره خرمالو را اضافه کنید. در ظرف دیگر، مواد خشک را مخلوط کرده و در وسط آن گودی ایجاد کنید و مواد تر را اضافه کنید. خمیر را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 176 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
3- دستور پخت کیک پرتقال و گردو
مواد لازم:
- 2 لیوان آرد
- 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- رنده پوست 1 عدد پرتقال
- 3 عدد تخم مرغ
- نصف لیوان آب پرتقال
- 1 لیوان شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- نصف لیوان گردو نیم کوب شده
- 1/8 قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه:
تخم مرغها را با پوست پرتقال و وانیل مخلوط کنید و شکر را اضافه کنید. سپس روغن و آب پرتقال را اضافه کرده و آرد و بیکینگ پودر را به آرامی اضافه کنید. خمیر را در قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
4- دستور پخت کیک موز
مواد لازم:
- 2 عدد موز
- 3 پیمانه آرد
- 1/6 قاشق چای خوری نمک
- 150 گرم کره نرم شده
- 2 قاشق غذا خوری آب لیمو
- 1.5 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 2 پیمانه شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1 پیمانه ماست
- نصف پیمانه شیر
- نصف پیمانه گردو خورد شده
طرز تهیه:
موز را له کرده و با آب لیمو مخلوط کنید. شیر و ماست را مخلوط کنید و کنار بگذارید. مواد خشک را الک کرده و سپس کره و شکر را به هم بزنید. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و سپس مخلوط شیر و ماست را به خمیر اضافه کنید. گردو و موز را هم اضافه کنید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
ارسال دیدگاه