نحوه ی پخت کیک خیس شکلاتی

یکشنبه 14 خرداد 1402 آشپزی
کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوق‌العاده‌ به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است

نکته:در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس کاکائویی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد  که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

مواد لازم کیک خیس شکلاتی:

2 عدد تخم مرغ

1 لیوان  شکر

1 ليوان  روغن مایع

1 لیوان شیر

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر  2.5 قاشق چای خوری

2 قاشق چای خوری پودر کاکائو

1 و نیم لیوان آرد

 سس کیک خیس شکلاتی:

1 و نیم لیوان شیر

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

نصف لیوان روغن مایع

نصف لیوان شکر

طرز تهیه  کیک خیس شکلاتی :

تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید

آرد، پودر کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید

در فر 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزید حرارت فرها متفاوت هست حتما با خلال چوبی پخت کیک را تست (کنید وقتی کیک پخت کنار بذارید تا خنک شود.

در این فاصله سس را آماده کنید شیر ، پودر کاکائو ، شکر و روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق مدام هم بزنید تا بجوشد وقتی جوشید از روی اجاق بردارید

کیک را یکبار از قالب بیرون آورید و مجدد داخل قالب بذارید و با چنگال یا سیخ چوبی روی کیک سوراخ ایجاد کنید تا سس را خوب جذب کند سس گرم را روی کیک سرد بریزید. حداقل 34 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید

سپس برش‌های کیک خیس شکلاتی را در یک ظرف بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های گردو و برش‌هایی از موز و توت فرنگی تزیین کنید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

 

نوش جان

شیرینی تاتلیسی گل

طرز تهیه ی شیرینی تاتلیسی گل

طرز پخت برگر کبه لبنانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا