پخت 3 نوع کیک میوه ای

پنج‌شنبه 12 اسفند 1400 آشپزی
کیک میوه ای

طرزپخت کیک میوه ای

شما هم از طرفدارای کیک میوه ای هستین؟ کیک میوه ای  بسیار مقوی وخوشمزه ای است و عصرانه بسیار خوبی برای پچه ها است همراه ما با مجله دایان باشید با آموزش این کیک های خوشمزه

1-دستور پخت کیک تمشک وتوت فرنگی

موادلازم

400 گرم تمشک وتوت فرنگی+100 گرم برای تزئین
150 گرم شکر
150 گرم آرد
کره 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
4 عدد تخم مرغ
1 عدد لیمو بزرگ
2 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری پودر قند

دستور پخت کیک تمشک وتوت فرنگی

دستور پخت کیک تمشک وتوت فرنگی

دستور پخت:

فر را از قبل گرم کنید. 6 (180 درجه سانتیگراد). یک قالب کیک اسفنجی را کره و آرد پاشی کنید.

400 گرم تمشک وتوت فرنگی را کف قالب بریزید و شک بپاشید و کنار بگذارید.

کره را ذوب کنید، بگذارید خنک شود. پوست لیمو را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید.

زرده ها را با شکر مخلوط کنید سپس پوست و آبلیمو، آرد، بکینگ پودر و کره آب شده را اضافه کنید. سفیده ها را با همزن بزنید و خیلی آرام داخل خمیر بریزید.

مخلوط را روی تمشک ها بریزید و بپزید. 30 دقیقه بپزید. با قرار دادن تیغه یک چاقو در مرکز کیک، آماده بودن را بررسی کنید.

قبل از قالب زدن بگذارید خنک شود. به صورت گرم و با تزئین تمشک تازه و با پودر شکر سرو کنید.

—————————————————————————————————————————————————————————

2-پخت کیک سیب و خرمالو

مواد لازم :

خرمالو سه عدد
سیب یک عدد بزرگ
عسل یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
پودر دارچین1/2 قاشق
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری
آرد شیرینی پزی 1/5پیمانه
نمک قاشق چای‌خوری1/4
آب نصف پیمانه
آب پرتقال یک چهارم پیمانه
سرکه سیب نصف پیمانه
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
ماست  یک چهارم پیمانه

پخت کیک سیب و خرمالو

پخت کیک سیب و خرمالو

دستور پخت کیک سیب و خرمالو

خرمالو‌ها را پوست بکنیدو پوره کنید

سیب را پوست بکنید و به قطعات کوچک یک سانتی‌متری خرد کنید.

سیب را به همراه عسل، آب، دارچین و زنجبیل داخل یک ماهیتابه بریزید.ده دقیقه با شعله متوسط سیبها را بپزید تا نرم شوند

پوره خرمالو را به تابه اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.

در  ظرف بزرگ   آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را مخلوط کنید.

در ظرف دیگر  آب، آب پرتقال، عسل، سرکه سیب و عصاره وانیل را مخلوط کنید.

با کمک دست، وسط کاسه مواد خشک یک گودی ایجاد کنید و مواد‌تر را به همراه ماست داخل آن بریزید. تا زمانی که تمام مواد مرطوب شوند آن‌ها را هم بزنید.

میوه‌های داخل تابه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. خمیر را فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.

فر را با دمای ۱۷۶ روشن کنید. با کمی کره کف یک قالب گرد ۲۱ یا ۲۳ سانتی‌متری را چرب کنید.

خمیر را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و درون فر قرار دهید.

مدت زمان پخت کیک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است یعنی تا زمانی که با قرار دادن تیغه یک چاقو در مرکز کیک، آماده بودن را بررسی کنید..

 

—————————————————————————————————————————————————————————

3-دستور پخت کیک پرتقال و گردو

مواد لازم

1:آرد 2 لیوان (لیوان دسته دار)

2:بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

3:رنده پوست پرتقال ا عدد

4:تخم مرغ 3 عدد

5: آب پرتقال 1/2 لیوان

6 شکر 1 لیوان سر پر

7:روغن مایع 1/2 لیوان

8 : گردو نیم کوب شده 1/2لیوان

9:وانیل به مقدار  کم 1/8 قاشق چای خوری

 

دستور پخت کیک پرتقال و گردو

دستور پخت کیک پرتقال و گردو

دستور پخت

تخم مرغها را در ظرفی ریخته. رنده پوست پرتقال و مقدار کمی وانیل اضافه کرد.و شکر را اضافه کرده با هم زن برقی حدود 3 دقیقه هم زده تا حجم آن 2 برابر شود.

بعد روغن را اضافه و همزدن را ادامه میدهیم و سپس آب پرتقال را اضافه میکنیم دور  هم زن را کم کرده آرد سه بار الک شده با بیکینگ پود ر را  کم کم به مواد اضافه کرده .

همزن را خاموش میکنیم و با لیست در یک جهت هم میزنیم تا آرد گلوله نشود وقتی مخلوط یک دست شد گردو را  اضافه میکنیم

مواد را داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی ته آن انداختیم  ریخته و در فر از قبل روشن شده در دمای 180 درجه  سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم زمان پخت به فر بستگی دارد با قرار دادن تیغه یک چاقو در مرکز کیک، آماده بودن را بررسی کنید.

—————————————————————————————————————————————————————————

4-دستور پخت کیک موز:

مواد لازم:

موز   2 عدد

آرد3 پیمانه

نمک 1/6 قاشق چای خوری

کره نرم شده  150گرم

آب لیمو 2 قاشق غدا خوری

بیکینگ پودر 1و1/2 قاشق چای خوری

شکر  2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

وانیل1 قاشق چای خوری

ماست 1 پیمانه

شیر   1/2  پیمانه

گردو خورد شده 1/2  پیمانه

دستور پخت کیک موز

دستور پخت کیک موز

دستور پخت:

2 عدد موز را له کرده و به همراه آبلیمو مخلوط کنید کنار  گذاشته.

شیر وماست را مخلوط تا یک دست شود،کنار گذاشته.

مواد خشک از جمله آرد ،بیکینگ پود و نمک را الک کرده .  .

قالب کیک را چرب کرده و  کاغذی  روغنی درون قالب انداخته.

کره نرم شده را به همراه شکر 2 تا 3 دقیقه هم زده ، تا کرم رنگ شود.

بعد تخم  مرغها را  یک به یک اضافه کرده و هر تخم مرغ  خوب  هم زده،  و وانیل را نیز اضافه کرده تا بوی زخم تخم مرغ گرفته شود.3 تا 4 دقیقه هم زده .

سپس مخلوط شیر وماست و آرد و پینگ پودر را به اندازه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود سپس همزن را خاموش کرده و گردو و  موز له شده را اضافه کرده با لیست مخلوط کرده  .

مواد آماده شده را در قالب ریخته  و در فر قرار دهید. به مدت40دقیقه در دمای 180 سانتی گراد. بعد از این مدت پخت کیک را چک کنید.با قرار دادن تیغه یک چاقو در مرکز کیک، آماده بودن را بررسی کنید.

کیک را از فر خارج کرده تا خنک شود .اگر دوست داشتید کیک را نصف کنید بین آن موز خرد شده و خامه قنادی زده شده  گذاشته و روی آن را با خامه تزئین کنید.

قهوه یزدی 

قهوه یزدی

طرز تهیه ترشی هویج و ترب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا