طرز تهیه پاناکوتا انبه خوشمزه و آسان

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
Deser panakotay anbe

دسر پاناکوتا انبه یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

برای تهیه پاناکوتا انبه به مواد زیر نیاز دارید:

  • انبه: ۲ عدد متوسط
  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • ژله انبه: ۲ بسته
  • شیر: ۳ پیمانه
  • شکر: ۳/۴ پیمانه
  • زعفران دم کشیده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپخوری
  • آب جوش: 2 لیوان

طرز تهیه:

  1. ابتدا پوست انبه ها را گرفته و خرد می‌کنیم و سپس آنها را در میکسر پوره می‌کنیم.
  2. پوره انبه، شیر، شکر و پودر ژلاتین را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مواد را به طور مرتب هم می‌زنیم تا شکر و ژلاتین حل شوند و نباید بجوشد.
  3. حرارت را خاموش کرده و زعفران را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
  4. قابلمه را به مدت ۵ دقیقه کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود و سپس خامه را با چنگال یا همزن دستی مخلوط می‌کنیم.
  5. نصفی از مخلوط پوره انبه را به خامه اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس باقیمانده پوره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. دسر را در لیوان‌های شفاف می‌ریزیم و تا نیمه پر می‌کنیم. سپس در یخچال قرار می‌دهیم.
  6. برای تهیه ژله، 2 لیوان آب جوش را در ظرفی ریخته و ژله ها را حل می‌کنیم. اجازه می‌دهیم خنک شود و سپس لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کرده و با ژله پر می‌کنیم.
  7. پس از بسته شدن ژله، دسر پاناکوتا انبه آماده است. می‌توانید آن را با تکه‌های انبه و گیلاس تزیین کنید.

نوش جان!

halva

طرز تهیه حلوای نسکافه ای خوشمزه و مجلسی

ghyme bichaghe

طرز تهیه خوشمزه ترین پیچاق قیمه اردبیلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا