فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای انبه
دسرپاناکوتا ی انبه
دسر پاناکوتای انبه یک دسر ایتالیایی خیلی خوشمزه می باشد اکثر مردم انواع دسر پاناکوتا را دوست دارند و از خوردن آن لذت می برند . امروز با طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دسر مگنولیا ، دسر کنافه، دسر تریلیچه ، پودینگ وانیلی و ۱۰ نکته مهم در پخت کیک را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای انبه
- انبه : ۲ عدد متوسط
- خامه صبحانه: 1 بسته
- ژله انبه: ۲ بسته
- شیر: ۳ پیمانه
- شکر: ۳/۴ پیمانه
- زعفران دم کشیده: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپخوری
- آب جوش : 2 لیوان
طرز تهیه دسر پاناکوتا ی انبه
- برای تهیه دسر پاناکوتای انبه ابتدا پوست انبه ها را می گیریم و انبه را خرد می کنیم و انبه خرد شده را داخل میکسر می ریزیم تا به صورت پوره در بیاید.
- پوره انبه را به همراه شیر، شکر و پودر ژلاتین داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.حالا باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا شکر و ژلاتین به صورت کامل حل شوند. مواد داخل فابلمه نباید بجوشد و فقط باید گرم شود .
- حالا حرارت را خاموش می کنیم و زعفران را نیز اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم.
- قابلمه را به مدت ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . حالا خامه را داخل یک ظرف جادار کمی با چنگال یا هم زن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
- در ادامه نصفی از مخلوط پوره انبه را به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس باقیمانده مخلوط پوره انبه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا دسر یک دست شود . حالا دسر را داخل لیوان های شفاف می ریزیم. تا نیمه لیوان های را از دسر پاناکوتا می ریزیم و لیوان را داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر داخل آن کمی سفت شوند.
- ( استفاده از ژله انبه اختیاری است و می توانید حذف کنید و در لیوان فقط ار دسر آماده شده با پوره انبه بریزید.)
- سپس در یک ظرف مناسب 2 لیوان آب جوش می ریزیم و ژله ها را در آب جوش حل می کنیم تا کاملا شفاف شود ، سپس اجازه می دهیم مایع ژله خنک شود، سپس لیوان های دسر پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم و نیمه خالی لیوان را با ژله پر می کنیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها بسته شوند.
- وقتی ژله بست دسر پاناکونای انبه ما آماده است . لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم و با تکه های انبه و گیلاس تزیین می کنیم و تا زمان سرو داخل یخچال قرار می دهیم.
نوش جان😋
ارسال دیدگاه