کدو/ طرز تهیه کدو پلو بابلی بدون گوشت

یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 آشپزی
kado polo bably

کدو پلو غذای پر طرفدار بابلی است و  شمالی های  این غذای خوشمزه  را بیشتر در زمستان و پاییز تهیه می کنند .  کدو پلو را به صورت کته تهیه می کنند و با نیمر سرو می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کدو پلو بابلی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه مربای کدو حلوایی و قلیه کدو حلوایی و کوکو کدوسبز  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کدو پلو بابلی

  • کدو حلوایی نگینی خرد شده :1 لیوان
  • برنج: 2 پیمانه
  • تخم مرغ:به تعداد نفرات
  • پیاز: 1عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه :یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • زیره :نصف قاشق چای‌خوری
  • کره :یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
کدو پلو

کدو پلو

طرز تهیه کدو پلو بابلی

  1. برای تهیه  کدو پلو   پوست کدو حلوایی را بگیرید و مکعبی خرد کنیدو کنار بگذارید.
  2.  پیاز رو به صورت نگینی  خرد کنید و در یک تایه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کدو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید  تا کدو کمی سرخ شود.
  3. حال زردچوبه، نمک، فلفل و زیره رو به کدوی سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس  زعفران دم شده ر اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.   اگر کدو شیرین نبود مقداری شکر اضافه کنید
  4. برنج از قبل خیس شده را با مقداری آب در قابلمه مناسب بریزید ( پخت کته ) و روی حرارت قرار دهید و  کمی کره یا روغن اضافه کنید و وقتی که آب برنج جوشید، کدو حلوایی  سرخ شده رو به برنج اضافه کنید و وقتی که آب برنج کشیده شد،برنج را دم کنید .
  5. وقتی که برنج دم کشید کدو پلو شما آماده است  ، داخل یک تابه کره یا روغن بریزید و تخم مرغ رو نیمرو کنید و کنار کدو پلو سرو کنید.
  6. کدو پلو را با کوفته قلقلی هم سرو می کنند ولی کدو پلو  سنتی را با نیمرو سرو می شود.
پلوی سیر و کلم شیرازی

fete lobnany

فته/ طرز تهیه فته لبنانی

فواید خیساندن بادام و حبوبات

8 فواید خیساندن بادام و حبوبات/چرا باید قبل از خوردن خیس کنید؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا