فسنجان / طرز تهیه فسنجان عربی

پنج‌شنبه 16 تیر 1401 آشپزی
fesenjan

فسنجان عربی یا فسنجان عراقی  که با فیله مرغ و رب انار و گردو و ارده و … تهیه می شود این غذای پر طرفدار به روشهای مختلف تهیه می شود  . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فسنجان عراقی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه فسنجان مرغ و فسنجان با گوشت قلقلی و خورش داوو پاشا را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه فسنجان عراقی

  • فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط :۱ عدد 
  • پودر گردو: ¾ پیمانه
  • رب انار ملس :۱ پیمانه
  • ارده :½ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۱ تکه
  • برگ بو: ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع :به مقدار کافی
فسنجان

فسنجان عراقی

طرز تهیه خورش فسنجان عراقی

  1.  برای تهیه این فسنجان خوشمزه از فیله مرغ استفاه کنید بهتر است . ابتدا فیله ها را خرد کنید و در یک کاسه بریزد   نمک و فلفل و زرد چوبه به فیله ها اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا فیله های مرغ طعم دار شوند سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .
  2.  پس از نیم ساعت یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید  و فیله های مرغ طعم دار شده را در تابه سرخ کنیدو از تابه خارج کنید .
  3. سپس یک پیار رنده شده را در تابه سرخ کنید تا کاراملی شود.سپس پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید .
  4. یک قابلمه مناسب بردارید فیله سرخ شده و پیاز را در قابلمه بریزید و آب جوش، چوب دارچین و برگ بو اضافه کنید و اجازه دهید فیله مرغ نیم پز شود .
  5. تا فیله مرغ می بپزد یک تابه کوچک برداریدو روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پودر گردو را بدون روغن در تابه تفت دهید تا خامی آن گرفته شودو کمی رنگ آن تغییر کند, رب انار را اضافه کنید و هم بزنیدو سپس ارده را اضافه کنید و ا دقیقه تفت دهید حال این مواد را به فیله مرغ درحال پخت اضافه کنیدو به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش فشنجان شما جا بیفتد.
  6.  زمانی که خورش جا افتاد و غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  7. بعد از 2 ساعت خورش فسنجان آماده سرو است با برنج زعفرانی میل کنید .
  8. نکته: شما  می توانید از  رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید.یا اگر رب انار شما ترش  بود کمی شکر به خورش اضافه کنیدو حتما پودر گردو را تفت دهید ولی زیاد تفت ندهید چون تلخ می  شود.
  9. برای به روغن افتادن خورشت بعد از تفت دادن گردو ، سریعا به آن آب سرد یا چند تکه یخ اضافه کنید.

 

ترشی زیتون

ترشی زیتون / طرز تهیه ترشی زیتون عسلی ساده و خوشمزه

gemene Boshery

گمنه/ طرز تهیه گمنه خوشمزه بوشهری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا