طرز تهیه بامیه عربی یا بامیه دراز

سه‌شنبه 11 مهر 1402 آشپزی
بامیه عربی

طرز تهیه بامیه عربی

بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد. یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشورهای عربی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه عربی در ادامه با سایت آشپزی مجله دایان همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بامیه عربی

آرد شیرینی پزی: ۲٫۵ پیمانه

دارچین: ¼ قاشق چایخوری

شکر :۱ قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری :۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ :۲ عدد

کره :۳ قاشق غذاخوری

آب ولرم :۱/۲ پیمانه

ماست چکیده :۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری

پودر هل: یک پیس

 

طرز تهیه بامیه عربی

طرز تهیه بامیه عربی

 

طرز تهیه بامیه عربی

اول خمیر بامیه  درست می کنیم .

شکر و آب ولرم را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و خوب هم می زنیم ، پودر خمیر مایه فوری را به مواد اضافه و مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

ماست و کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه عمل آمده را داخل یک ظرف جا دار می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

سپس آرد دو بار الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد. دقت کنید زیاد آرد به خورد خمیر ندهید چرا که بامیه سفت می شود .خمیر آماده شده را ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم،

سپس خمیر را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

پس از مدت خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافی آن از بین برود.

در این مرحله باید تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنیم که نیاز است کمی دقت کنید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ خمیر را خوب هم بزنید. یکی از تخم مرغ ها را به خمیر اضافه می کنیم و با همزن برقی با خمیر مخلوط می کنیم. پس از اینکه تخم مرغ کاملا جذب خمیر شد. تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی هم می زنیم تا خمیر یک دست شود . یک خمیر چسبناک و لطیف داریم

خمیر را داخل قیف ماسوره دار می ریزیم .

روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.

با فشار دادن قیف و برش خمیر با قیچی چرب شده بامیه ها را به هر اندازه ای که بخواهیم داخل روغن می اندازیم تا تمام قسمت های بامیه ها به خوبی سرخ شد و طلایی شوند.

آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سپس بامیه ها را داخل شربت آماده شده می اندازیم تا شربت به خورد بامیه ها برود. سپس بامیه ها را از شربت خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پسته تزیین می کنیم .

بامیه عربی

طرز تهیه شهد شربت بامیه:

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه :

گلاب:۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

شکر:۱ لیوان

گلوکز: ۱ قاشق غذاخوری

آب :۱ لیوان

طرز تهیه شهد شربت بامیه

لبتدا شربت بامیه رادرست کرده و کنار می گذاریم .
در یک ظرف شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد هم نمی زنیم، شعله را ملایم می کنیم تا ریز بجوشد و قوام آید . پس از ۱۵ دقیقه گلاب و آب لیمو ترش و گلوکز را به شربت اضافه می کنیم و ۵ دقیقه که شربت جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا ولرم شود .

طرز تهیه کاپالی پیده

طرز تهیه کاپالی پیده یا پیده بسته

طرز تهیه کبه

طرز تهیه کبه/برنج، کبه و ماست لیمویی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا