دستور پخت خورش فسنجان با گوشت قلقلی

سه‌شنبه 15 خرداد 1397 آشپزی
دستور پخت خورش فسنجان با گوشت قلقلی

 

ران و سینه یک عدد مرغ را جدا کرده، کنار می گذاریم. اسکلت آن را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب می پزیم تا حدود سه لیوان آب مرغ به دست آید. سپس آب مرغ را برای تهیه خورش جدا می کنیم.

 

مواد لازم خورش فسنجان با گوشت قلقلی

گوشت چرخ کرده              یک کاسه ماست خوری

زعفران                            یک چهارم قاشق چای خوری

پیاز                                  دو عدد

رب انار                             یک فنجان

گردو                                300 گرم

نمک و فلفل                    به میزان لازم

مرغ                                اسکلت یک عدد

شکر                               3 الی 5 قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از «خورش فسنجان» خواهیم داشت.

مواد لازم برای خورش فسنجان با گوشت قلقلی

فسنجان با گوشت قلقلی
دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. دو کاسه ماست خوری گردو، معادل 300 گرم، معادل یک کاسه ماست خوری سر پر گردو چرخ شده.
فسنجان با گوشت قلقلی
فسنجان با گوشت قلقلی
یک عدد اسکلت مرغ، ران و سینه یک مرغ را جدا کرده، کنار می گذاریم و اسکلت آن را برای تهیه خورش فسنجان استفاده می کنیم. یک فنجان رب انار، معادل 150 گرم.
فسنجان با گوشت قلقلی
فسنجان با گوشت قلقلی
یک کاسه ماست خوری سر پر گوشت چرخ کرده، معادل 300 گرم. نمک و فلفل به میزان لازم.
فسنجان با گوشت قلقلی
یک چهارم قاشق چای خوری زعفران. 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر، معادل 60 الی 100 گرم.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

ران و سینه یک عدد مرغ را جدا کرده، کنار می گذاریم. اسکلت آن را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب می پزیم تا حدود سه لیوان آب مرغ به دست آید. سپس آب مرغ را برای تهیه خورش جدا می کنیم.

یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه می کنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم می زنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می شود و روغن می اندازد.

یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می دهیم و آن را به صورت توپ های قلقلی در می آوریم. گوشت های قلقلی را در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

می توان با مرغ خردشده زعفرانی، خورش را تزئین کرد.

منبع:نمناک
دستور پخت حلیم بوقلمون

دستور پخت حلیم بوقلمون

دستور پخت چند پیش غذا در ماه رمضان

دستور پخت چند پیش غذا در ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا