کیک شیرازی خوشمزه با شربت بار+طرز تهیه

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399 آشپزی
cake

کیک شیرازی شربتی

کیک شیرازی از خوشمزه ترین کیک های پرطرفدار است،این نوع کیک با ترکیب شربت بار بسیار خوش طعم می شود و برای بچه ها و مهمانی ها مناسبی پیشنهاد ویژه ای می باشد، در این مطلب با طرز تهیه کیک شربتی آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی شربتی

● روغن مايع : 175 گرم دو سوم لیوان دسته دار فرانسوی

● بيكينگ پودر : يک قاشق غذاخوری

● هل سبز ساييده : يک قاشق چايخوری

● وانيل : نصف قاشق چايخوری

● شربت بار : یک قاشق غذاخوری

آرد سفيد : 200 گرم معادل 1/5 لیوان

● تخم‌ مرغ : 3 عدد کوچک

● شکر : 150 گرم معادل نصف لیوان

● ماست : 150 گرم معادل دو سوم لیوان

بیشتر بخوانید :طرز تهیه پنکیک خوشمزه ژاپنی

کیک شیرازی

طرز تهیه کیک شیرازی شربتی

 

■ تخم‌ مرغ و وانيل و هل سبز  را در کاسه‌ ای با همزن برقی میزنیم تا از لختگی در بیاد شکر را اضافه می کنیم و به مدت 5 تا 7 دقيقه هم زدن را ادامه دهید  تا کرم رنگ شود.

■  روغن مایع و ماست و شربت بار ( طرز تهیه شربت بار را در پایین متن توضیح دادیم ) را اضافه می کنیم و هم میزنیم و در ظرف ديگری بکينگ پودر را با آرد مخلوط کرده و 3 بار  الک می كنيم سپس به مواد اضافه می کنيم و هم می زنيم.

■ با دور کند همزن یا لیسک چند ثانيه آرد را به خورد مواد دهيد در حدی كه مواد كيک صاف و يكدست شود، قالب های سیلیکونی تک نفره یادر  قالب کیک یزدی یا هر قالب مستطیلی  کاغذ روغنی ا انداخته  و از مواد داخل قالب‌ ها را تا دو سوم پر می كنيم در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه در فرهای برقی و گازی 190 درجه به مدت 20 دقيقه قرار می دهیم وا بعد  از 20 دقیقه چک کنیدپخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی یا چنگال چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز از کیک بیرون آمد پخت کیک کامل شده در غیر  این صورت زمان بیشتری به پختن کیک بدهید.

وقتی کیک پخت  شربت سرد شده را روی کیک داغ میریزیم و بعد کیک را از قالب خارج میکنیم

مواد لازم یرای تهیه شربت بار

● شکر : 2  پیمانه

● آب : 1 پیمانه

● گلاب : 1/4 ( یک چهارم ) پیمانه

● آبلیمو 1 قاشق سو پخورییا

● زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت بار

ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تقریبا 10 دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود،در این مدت اصلا شربت را هم نزنید و کناره های ظرف را با برس سیلکنی و آب تمیز کنید تا شربت شکرک نزند. سپس زعفران را اضافه کرده و اجاه بدهیدی 3 تا 4  دقیقه روی حرار ت بماند. برای براق شدن شربت یک قاشق گلوکز مایع به مواد اضافه کنید. وقتی شربت قوام آمد از روی حرارت برداشته تا خنک شود  این شربت را برای انواع شیرینی و کیک ،  بامیه، زولبیا ،گوشیفیل و باقلوا میتوان استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک روانی ترکیه

براونی دسر خوشمزه بدون فر +طرز تهیه

ایشلی کوکه(نان مغز دار )،نان خوشمزه تبریز

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi