کیک شیرازی شربتی از خوشمزه ترین کیک های پرطرفدار است. این نوع کیک با ترکیب شربت بار بسیار خوش طعم می شود و برای بچه ها و مهمانی ها پیشنهاد ویژه ای می باشد. در این بخش با طرز تهیه کیک شیرازی شربتی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی شربتی
- روغن مایع : 175 گرم یا 2/3 لیوان دسته دار فرانسوی
- بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز : 1 قاشق چایخوری
- وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
- شربت بار : یک قاشق غذاخوری
- آرد سفید : 200 گرم یا 1/5 لیوان
- تخم مرغ : 3 عدد
- شکر : 150 گرم یا نصف لیوان
- ماست : 150 گرم یا 2/3 لیوان
طرز تهیه کیک شیرازی شربتی
- برای تهیه کیک، تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
- آرد و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کرده و کنار بگذارید.
- فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روشن کنید.
- تخم مرغ، وانیل و هل سبز را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس شکر را اضافه کرده و 5 تا 7 دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ شود.
- روغن مایع، ماست و شربت بار را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد الک شده را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
- وقتی مواد کیک خوب ترکیب شدند، قالب های سیلیکونی یا قالب کیک یزدی را از مواد تا دو سوم پر کنید و در فر با دما 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید.
- وقتی کیک پخت، شربت بار سرد را روی کیک داغ بریزید و سپس کیک را از قالب خارج کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه