طرز تهیه کیک شیرازی شربتی خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
cake

کیک شیرازی شربتی از خوشمزه ترین کیک های پرطرفدار است. این نوع کیک با ترکیب شربت بار بسیار خوش طعم می شود و برای بچه ها و مهمانی ها پیشنهاد ویژه ای می باشد. در این بخش با طرز تهیه کیک شیرازی شربتی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی شربتی

  • روغن مایع : 175 گرم یا 2/3 لیوان دسته دار فرانسوی
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل سبز : 1 قاشق چایخوری
  • وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
  • شربت بار : یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید : 200 گرم یا 1/5 لیوان
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر : 150 گرم یا نصف لیوان
  • ماست : 150 گرم یا 2/3 لیوان

کیک شیرازی

طرز تهیه کیک شیرازی شربتی

  • برای تهیه کیک، تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • آرد و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کرده و کنار بگذارید.
  • فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روشن کنید.
  • تخم مرغ، وانیل و هل سبز را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس شکر را اضافه کرده و 5 تا 7 دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ شود.
  • روغن مایع، ماست و شربت بار را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد الک شده را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  • وقتی مواد کیک خوب ترکیب شدند، قالب های سیلیکونی یا قالب کیک یزدی را از مواد تا دو سوم پر کنید و در فر با دما 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید.
  • وقتی کیک پخت، شربت بار سرد را روی کیک داغ بریزید و سپس کیک را از قالب خارج کنید.

نوش جان!

کیک شیرازی شربتی

دونات مرغ

طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و مجلسی

Zard alo

طرز تهیه نکتار زرد آلو در خانه با طعمی بی‌نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا