کیک روانی ترکیه
این کیک در ترکیه به اسم کیک روانی است و در ایران معروف به کیک شربتی یا کیک باقلوا شناخته شده است و در دستور اصل این کیک از آرد ایرمیک استفاده می شود .در این دستور برای اینکه کیک خوش طعم و خوش عطرتر شود از هل و گلاب و زعفران استفاده کردیم در صورتی که در دستور پخت ترکیه ای فقط از اسانس وانیل استفاده می کنند.با بخش آشپزی دایان برای تهیه ابن کیک خوشمزه همراه ما باشید
مواد لازم برای کیک روانی :
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱ فنجان
- ماست ۱ فنجان
- روغن مایع ۱ فنجان
- آردسفید ۳ قاشق غذا خوری
- ارد سمولینا یا ایرمیک ۱ فنجان
- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق غذا خوری
- وانیل
- پکینگ پودر
- آب یک فنجان
طرز تهیه کیک روانی ترکیه
ابتدا شربت کیک را تهیه می کنیم . آب و شکر رو با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه میجوشونیم . بعد آبلیمو رو اضافه کرده هم میزنیم وقتی قوام شربت مناسب شد و از روی حرارت برداشته تا خنک بشه.
. تخم مرغ ،شکر و وانیل را با هم زن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود
سپس ماست و روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم . بعد مابقی موادو آردسفید سه بار الک شده با بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم (.وقتی آردها را اضافه می کنیم هم زن برقی را خاموش میکنیم و با لیسک در یک جهت به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه کیک یک دست شود ).
سینی فر رو چرب کرده یا کاغذ روغنی انداخته. مایه کیک را در آن ریخته و در فر از قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم ( تا زمانی که روی کیک طلایی بشه ) کیک که از فر بیرون آوردیم شربت سرد شده رو روش میریزیم . بعد از اینک سرد شدروی آن را با پودر پسته تزیین کنید
نوش جان بیشتر بخوانید :طرز تهیه کیک خوشمزه گردو و خرما
ارسال دیدگاه