طرز تهیه کیک براونی

دوشنبه 10 آبان 1400 آشپزی
کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی برای مواقعی که مهمان دارید و می خواهید دسر را هم خودتان تهیه کنید، بسیار مناسب هستند.

همچنین به عنوان میان وعده به همراه چای نیز گزینه خوشمزه ای خواهد بود.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر آماده کیک براونی
  •     اسپری روغن
  •     ۴ عدد ترافل شکلات
  •     مخلوط میوه های کوچک
  •     برگ نعناع (برای تزئین)
  •     بستنی (برای سرو)

طرز تهیه کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی :

1-مخلوط براونی را در یک کاسه بزرگ بریزید.

2-کاسه های رِمِکین (کاسه های کوچک لعابی که در برابر حرارت مقاوم هستند) را با اسپری روغن چرب کنید.

3-یک قاشق پر از مواد براونی را درون هر کدام از آن ها بریزید. دو عدد ترافل شکلات روی آن ها قرار دهید.

4-یک قاشق دیگر از مواد براونی بریزید تا دو سوم حجم ظرف پر شود.

5-آن ها را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

6-با میوه های دلخواه کنار بشقابی که می خواهید کیک را در آن سرو کنید، تزئین کنید. سپس کیک را برگردانید.

7-یک برگ نعناع روی آن گذاشته و به همراه بستنی و سس شکلات سرو کنید.

سرخ کردن پیاز

بهترین روش سرخ کردن پیاز

ماده های غذایی که بهتر از قهوه بیدارتان می‌کند

شیوه ای متفاوت برای طبخ تخم مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا