کیک اسفنجی بدون فر به دلیل بافت جالبی که دارد، مورد توجه اکثر مردم قرار گرفته است و با انتخاب یک قابلمه مناسب میتوانید در منزل کیک اسفنجی تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
برای 4 نفر:
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد: 1.5 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: مقدار کمی
- آب داغ: 1 پیمانه
برای تهیه کیک اسفنجی بدون فر، شما باید هم قالب مناسب و هم یک قابلمه مناسب برای قالب خود داشته باشید تا بتوانید این کیک خوشمزه را با بهترین کیفیت تهیه کنید.
برای اینکه کیک به خوبی پف کند، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را با هم زن برقی بزنید. سپس نصف پیمانه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در مرحله بعد، زرده تخم مرغ، شکر باقیمانده و وانیل را هم بزنید و آب داغ را کم کم اضافه کنید. سپس آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و به تدریج به مواد زرده تخم مرغ اضافه کنید.
سفیده را به آرامی به مواد اضافه کنید و قالب را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید. قالب را در قابلمه قرار دهید و حدود 45 الی 60 دقیقه بپزید.
پس از پخت، کیک را خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. میتوانید آن را با گاناش شکلاتی یا باتر کریم تزیین کنید.
نکات:
- از آرد برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
- درب قابلمه را بعد از 45 دقیقه باز کنید تا پخت کیک را بررسی کنید.
- برای چک کردن پخت از خلال چوبی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه