طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر خوشمزه

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
۲۲۰۴۴۵

کیک اسفنجی بدون فر به دلیل بافت جالبی که دارد، مورد توجه اکثر مردم قرار گرفته است و با انتخاب یک قابلمه مناسب می‌توانید در منزل کیک اسفنجی تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

برای 4 نفر:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آرد: 1.5 پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: مقدار کمی
  • آب داغ: 1 پیمانه

کیک اسفنجی بدون فر

برای تهیه کیک اسفنجی بدون فر، شما باید هم قالب مناسب و هم یک قابلمه مناسب برای قالب خود داشته باشید تا بتوانید این کیک خوشمزه را با بهترین کیفیت تهیه کنید.

برای اینکه کیک به خوبی پف کند، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را با هم زن برقی بزنید. سپس نصف پیمانه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد، زرده تخم مرغ، شکر باقی‌مانده و وانیل را هم بزنید و آب داغ را کم کم اضافه کنید. سپس آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و به تدریج به مواد زرده تخم مرغ اضافه کنید.

سفیده را به آرامی به مواد اضافه کنید و قالب را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید. قالب را در قابلمه قرار دهید و حدود 45 الی 60 دقیقه بپزید.

پس از پخت، کیک را خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. می‌توانید آن را با گاناش شکلاتی یا باتر کریم تزیین کنید.

نکات:

  1. از آرد برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
  2. درب قابلمه را بعد از 45 دقیقه باز کنید تا پخت کیک را بررسی کنید.
  3. برای چک کردن پخت از خلال چوبی استفاده کنید.
download 17

طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی خوشمزه و سنتی

mygo ploy

طرز تهیه میگو پلوی شیرازی خوشمزه و پرخاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا