طرز تهیه کیک هویچ و گردو

پنج‌شنبه 21 تیر 1397 دسته‌بندی نشده
طرز تهیه کیک هویچ و گردو

 

مواد مورد نیاز:

  • ۷۵ گرم آرد
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ عدد هویج رنده شده
  • ۵۰ گرم گردو خرد شده
  • ۳۰ گرم پودر نارگیل
  • ۷۵ گرم شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • ۷۵ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ:

  • ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

 

در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

 

 

 

 

منبع : آکا ایران

 

عباس امیر انتظام در گذشت

عباس امیر انتظام در گذشت

علت افزایش قیمت خودرو تسلا در چین چیست؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا