دستور پخت باقلوا گل رز قزوینی

دوشنبه 18 تیر 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت باقلوا گل رز قزوینی

مواد لازم:

شیر نصف پیمانه(۸۰ گرم)

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

کره ۳ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آرد الک شده ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا:

پودر پسته ۲ پیمانه

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند یک پیمانه

هل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر یک پیمانه(۱۵۰ گرم)

آب نصف پیمانه(۷۰ گرم)

گلاب یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.

2. آرد را کم‌کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.

3. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.

4.  مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه‌های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.

5. سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

طرز تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.

تهیه باقلوا در فر:

باقلوا را می‌توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.

منبع:برترین ها

قیمت سکه در بازار آزاد امروز۱۳۹۷/۸/۱۰

قیمت سکه، طلا و ارز 1397/4/18

کاهش ۲۵ درصدی قیمت مسکن تا اسفند ۹۷

اتحادیه املاک: رشد قیمت مسکن متوقف شد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا