
کباب کوبیده پاکستانی یک کباب خوشمزه با طعم متفاوت هست برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی و گوشت گاوی استفاده کنید و حتما گوشت را دو بار چرخ کنید و خوب ورز دهید تا کباب نریزد. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کباب درباری و کباب دنده کرمانشاهی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده پاکستانی
- زنجبیل له شده: 1 قاشق غذا خوری
- مخلوط گوشت گوسفند و گوساله :1 کیلو
- گشنیز خرد شده :مقداری
- کره: 1 قاشق غذا خوری
- سیر :4 حبه
- زیره: به مقدار لازم
- پیاز :2 عدد
- فلفل قرمز :به مقدار لازم
- پیازچه: 4 عدد
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای سبز: نصف عدد
- ادویه ماسالا به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای قرمز : نصف فلفل
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی
- برای تهیه کباب کوبیده پاکستانی ابتدا گوشت ها را 2 بار چرخ کنید و در کاسه بزرگ بریزیدو کنار بگذارید .
- دو عدد پیاز را ریز رنده کنیدو در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود با دست فشار دهید تا کاملا آب آن گرفته شود به گوشت چرخی اضافه کنید.
- سیر را نیر له کنید و به مواد اضافه کنید .
- در این مرحله یک قاشق کره و فلفل سیاه و نمک و نصف قاشق چایی خوری ادویه ماسالا اضافه کنید و 1/4 قاشق چایی خوری زیره و مقداری فلفل قرمز اضافه کنید و با دست ورز دهید سپس یک قاشق زنجبیل له شده هم اضافه کنید و مواد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- و طعم این کباب واقعا تند است اگر طعم تند دوست دارید 2 تا3 عدد فلفل سبز تند را ریز خرد کنید و به مواد کباب اضافه کنید .
- تا مایه کباب استراحت می کند فلفل دلمه ای دو رنگ را خیلی ریز خرد کنیدو بعد پیازچه ها را نیز ریز خرد کنید و کنار بگذارید .
- حال گوشت طعم دار را از یخچال خارج کنید و گشنیز خرد شده و فلفل دلمه هاخرد شده و پیاز چه خرد شده را به گوشت اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید .
- حال گوشت را به سیخ بکشید دست خود را خیس کنید و یک چونه 100 گرمی بردارید به صورت استوانه در آورده و از وسط به سیخ بکشید.
- پاکستانی ها این کباب به صورت گرد در می آورند وقتی گوشت را به سیخ کشیدید آنها را روی زغال قرار دهید و تند تند سیخ ها را زیرو رو کنید تا کباب خودش را روی شعله بگیرد.
- کباب کوبیده پاکستانی را با نان و برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه