کباب کوبیده/ طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی

سه‌شنبه 8 آذر 1401 آشپزی
kabab kobide

کباب کوبیده پاکستانی یک کباب خوشمزه  با طعم متفاوت هست  برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی و  گوشت گاوی استفاده کنید و حتما گوشت را دو بار چرخ کنید  و خوب ورز دهید تا کباب نریزد. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کباب درباری و کباب دنده کرمانشاهی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده پاکستانی

  • زنجبیل له شده: 1 قاشق غذا خوری
  • مخلوط گوشت گوسفند و گوساله :1 کیلو
  • گشنیز خرد شده :مقداری
  • کره: 1 قاشق غذا خوری
  • سیر :4 حبه
  • زیره: به مقدار لازم
  • پیاز :2 عدد
  • فلفل قرمز :به مقدار لازم
  • پیازچه: 4 عدد
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای سبز: نصف عدد
  • ادویه ماسالا به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای قرمز  : نصف فلفل
  • نمک به مقدار لازم
کباب کوبیده پاکستانی

کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی

  1. برای تهیه کباب کوبیده پاکستانی ابتدا گوشت ها را 2 بار چرخ کنید و در کاسه بزرگ بریزیدو کنار بگذارید .
  2. دو عدد پیاز را ریز رنده کنیدو در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود با دست فشار دهید تا کاملا آب آن گرفته شود به گوشت چرخی اضافه کنید.
  3. سیر را نیر له کنید و به مواد اضافه کنید .
  4.  در این مرحله یک قاشق کره  و فلفل سیاه و  نمک و نصف قاشق چایی خوری ادویه ماسالا اضافه کنید و 1/4 قاشق چایی خوری زیره و  مقداری فلفل قرمز   اضافه کنید و با دست ورز دهید سپس یک قاشق زنجبیل له شده هم اضافه کنید و مواد را به مدت  دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  5. و طعم این کباب واقعا تند است اگر طعم تند دوست دارید  2 تا3 عدد فلفل سبز تند را ریز خرد کنید و به مواد کباب اضافه کنید .
  6.  تا مایه کباب استراحت می کند  فلفل دلمه ای دو رنگ  را خیلی  ریز خرد کنیدو بعد پیازچه ها را نیز ریز خرد کنید و کنار بگذارید .
  7. حال گوشت طعم دار را از یخچال خارج کنید و  گشنیز خرد شده و فلفل دلمه هاخرد شده  و پیاز چه خرد شده را به گوشت اضافه کنید و خوب با   دست ورز  دهید .
  8. حال گوشت را به سیخ بکشید دست خود  را خیس کنید  و یک چونه  100 گرمی بردارید  به صورت استوانه در آورده و از وسط به سیخ بکشید.
  9. پاکستانی ها  این کباب به صورت گرد در می آورند وقتی  گوشت را به سیخ کشیدید آنها را روی زغال قرار دهید و تند تند سیخ ها را زیرو رو کنید تا  کباب خودش را روی  شعله  بگیرد.
  10.  کباب کوبیده پاکستانی  را با نان و برنج سرو کنید.

 

doner kabab

دونر کباب / طرز تهیه دونرکباب بوقلمون

torshy khormlo

ترشی/ طرز تهیه ترشی خرمالو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا