کباب دنده خوشمزه / طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه

یکشنبه 28 دی 1399 آشپزی
kabab dande

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کباب دنده

2-طرز تهیه کباب دنده

کباب دنده

کباب دنده جزء کباب های خوشمزه ایرانی است که برای تهیه آن احتیاج به مهارت است و علاوه برآن باید از گوشت مرغوب استفاده کردو گوشت را به خوبی مزه دار کرد و چند ساعت به گوشت  استراحت بدهیم تا کباب ترد داشته باشیم.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کباب سلطانی  و  کباب درباری و  کباب قفقازی و   کباب ترش اصیل گیلانی با گوشت گوسفند  و  کباب ترکی خانگی  را ببینید.

 

 

کباب دنده

کباب دنده

مواد لازم برای تهیه کباب دنده

باری 4 نفر

  • سیر له شده :۲ حبه
  • دنده گوسفتدی:4 تکه
  • برگ بو :۲ عدد
  • پیاز رنده شده  :۲ عدد
  • دنده گوسفند: ۴ تکه
  • ماست چکیده :۱ لیوان
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه نیم کوب به اندازه کافی

طرز تهیه کباب دنده

  • برای تهیه کباب دنده از گوشت تازه استفاده نکنید گوشتی که یکی دو روز در  یخچال مانده بهتر است  .
  •  سپس دنده ها را پس از تمیز کردن داخل یخ ها بگذارید. دنده ها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمانند. سپس دندنها را از یخ خارج کرده و مزه دار کنید.
  • در یک ظزف بزرگ سیر له شده  و پیاز را رنده شده را بریزید. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع ، برگ بو ، نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بریزید. مواد  را مخلوط کنید تا مایع یک دست شود سپس دنده ها را به کاسه اضافه کنید.و با دست ماساژ دهید.تا مواد به تمام نقاط دنده ها برسند سپس کاسه را با یک سلفون پوشانده و کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها طعم دار و نرم شود. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخچال خارج کنید.و تمام  پیاز و سیر له شده را از دنده ها جدا کنید .سپس دنده را کباب کنید.و اخر پخت روی کباب دنده کره و زعفران بزنید.یا با سس باربیکیو میل کنید.
  • بهترین روش کباب کردن دنده کباب روی گریل است.
  • در صورتی که گریل در دسترس ندارید می توانید دنده ها را سیخ کنید و روی زغال کباب کنید.
  • یا  کباب دنده را درون فر درست کنید. به این صورت که فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس دنده ها را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کباب شوند.

 

shiriny danmarky

شیرینی دانمارکی خانگی / طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه

khorshe bademjan

خورش بادمجان خوشمزه با گوشت +طرز تهیه و نکات مهم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا