خورش بادمجان خوشمزه با گوشت +طرز تهیه و نکات مهم

شنبه 27 دی 1399 آشپزی
khorshe bademjan

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت

2-طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه با گوشت

خورش  بادمجان خوشمزه با گوشت

خورش بادمجان جزء خورش های خوشمزه  است برای تهیه خورش بادمجان خوشمزه باید نکاتی را رعایت کنیم از جمله استفاده از بادمجان مرغوب و شیرین و گرفتن تلخی بادمجان.و در پختن غذاهای که با بادمجان تهیه می شود از فلفل سیاه استفاده نکنید چرا که باعث تندی بادمجان می شود

با طرز تهیه خورش بادمجان با ما همراه باشید و در بخش آشپزی دایان طرز تهیه ی غذاهای مختلف با بادمجان را مانند  کشک و  بادمجان و تارت کشک و بادمجان  و رولت بادمجان و کیک کشک بادمجان  و موساکا بادمجان  و آبگوشت بادمجان و کشک   را ببینید.

خورش بادمجان

خورش بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت

  1. گوشت قرمز: 600 گرم
  2. بادمجان :5 عدد
  3. گوجه فرنگی: 4 عدد
  4. پیاز :1 عدد
  5. روغن:به مقدار لازم
  6. نمک:۱ قاشق مربا خوری
  7. پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
  8. زردچوبه:۱ قاشق مربا خوری
  9. آب جوش:۲ پیمانه
  10. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  11. آبغوره یا غوره یا رب غوره به میزان لازم

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه با گوشت

  •  برای تهیه خورش بادمجان ابتدا پوست بادمجان را گرفته و به آن نمک زده  1 ساعت استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود و با روغن فراوان سرخ کنید .تا روغن کمتری جذب کند و بادمجان سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید  .
  • گوجه ها را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و سرخ کنید.
  • در یک قابلمه پیاز خرد شده را با کمی روغن  تفت دهید تا طلایی شود . سپس گوشت خرد شده  را به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود در ادامه زرد چوبه را اضافه کنید و تفت دهید و  آب جوش را اضافه کرده و  حرارت را کم کنیدو اجازه دهید گوشت کامل بپزد .سپس گوشت پخته شده را به ماهی تابه انتقال دهید تا سرو غذا برای شما راحت تر باشد و بادمجان له نشود
  • رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود  و همراه نمک  به مواد اضافه  کنید.
  • وقتی آب گوشت کم شد ، بادمجان‌های و گوجه های سرخ شده را همراه پیازداغ  و غوره (آبغوره)را روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را  کم کنید تا خورش جا بیفتد مواظب باشید که بادمجان ها له نشوند. می توانید برای این خورش از زعفران دم کشیده هم استفاده کنید
  • این خورش را با برنج رعفرانی سرو کنید.
kabab dande

کباب دنده خوشمزه / طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه

morghe mekziky

مرغ مکزیکی خوشمزه با لوبیا چیتی و کینوا + طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا