طرز تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه و سریع

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404 آشپزی
2312061 181 1

پاستا پنه آلفردو یکی از غذاهای محبوب است که به عنوان یک شام سریع و خوشمزه برای مهمان‌های سرزده مناسب می‌باشد. سس آلفردو که یکی از سس‌های معروف ایتالیایی است، از پنیر، سیر، خامه و شیر تهیه می‌شود. این سس به راحتی قابل تهیه است و با اضافه کردن قارچ، مرغ یا سبزیجات، طعمی شگفت‌انگیز به آن می‌بخشید.

پاستا پنه آلفردو

مواد لازم پاستا پنه آلفردو:

  • قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه بزرگ
  • پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
  • فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو:

ابتدا سیر له شده را در روغن داغ تفت دهید تا عطر آن بالا برود. سپس خامه و شیر را به آن اضافه کرده و بگذارید ترکیب شروع به جوشیدن کند. در انتها پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر جوش بخورد.

پاستا پنه آلفردو

طرز تهیه:

  1. برای شروع، قارچ‌ها را با کمی کره تفت دهید تا طلایی شوند.
  2. سپس، فیله مرغ را با مابقی کره تفت دهید و پس از پخت خارج کنید.
  3. قارچ و مرغ را به سس آلفردو اضافه کنید.
  4. پاستا را در آب جوش با نمک بپزید.
  5. در نهایت پاستا را به سس آلفردو اضافه کنید و سرو کنید.

می‌توانید پاستا پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی تزئین کنید.

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

آموزش تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

مینی چیز کیک

طرز تهیه مینی چیز کیک خوشمزه و جذاب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا