پاستا پنه آلفردو یکی از غذاهای محبوب است که به عنوان یک شام سریع و خوشمزه برای مهمانهای سرزده مناسب میباشد. سس آلفردو که یکی از سسهای معروف ایتالیایی است، از پنیر، سیر، خامه و شیر تهیه میشود. این سس به راحتی قابل تهیه است و با اضافه کردن قارچ، مرغ یا سبزیجات، طعمی شگفتانگیز به آن میبخشید.
مواد لازم پاستا پنه آلفردو:
- قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه بزرگ
- پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
- فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۳۰۰ میلیلیتر
- خامه: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سس آلفردو:
ابتدا سیر له شده را در روغن داغ تفت دهید تا عطر آن بالا برود. سپس خامه و شیر را به آن اضافه کرده و بگذارید ترکیب شروع به جوشیدن کند. در انتها پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر جوش بخورد.
طرز تهیه:
- برای شروع، قارچها را با کمی کره تفت دهید تا طلایی شوند.
- سپس، فیله مرغ را با مابقی کره تفت دهید و پس از پخت خارج کنید.
- قارچ و مرغ را به سس آلفردو اضافه کنید.
- پاستا را در آب جوش با نمک بپزید.
- در نهایت پاستا را به سس آلفردو اضافه کنید و سرو کنید.
میتوانید پاستا پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی تزئین کنید.
ارسال دیدگاه