نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو/ دو روش

یکشنبه 23 مهر 1402 آشپزی
پاستا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن

پاستا پنه با سس پستو یک غذای ایتالیایی خوشمزه و سریع است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا از پاستا پنه، سس پستو و پنیر پارمزان تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو

پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
سس پستو: ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاستا پنه با سس پستو

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ جوش بیاورید. سپس، نمک را به آب اضافه کنید و پاستا را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.

در این فاصله، سس پستو را آماده کنید. برای این کار، ریحان، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یک سس صاف و یکدست به دست آید، مخلوط کنید.

پس از اینکه پاستا پخت، آن را آبکش کنید. سپس، پاستا را به سس پستو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر، پنیر پارمزان رنده شده را به پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پاستا پنه با سس پستو را می توان بلافاصله پس از آماده شدن سرو کرد. این غذا را می توان با نان یا سالاد سرو کرد.

******************************************

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو و مرغ

پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
سس پستو: ۱ پیمانه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه

پاستا پنه با سس پستو ومرغ

پاستا پنه با سس پستو ومرغ

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو و مرغ

۱. ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ جوش بیاورید. سپس، نمک را به آب اضافه کنید و پاستا را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
۲. در این فاصله، سس پستو را آماده کنید. برای این کار، ریحان، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یک سس صاف و یکدست به دست آید، مخلوط کنید.
۳. مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را رنده کنید.
۴. در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس، مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۵. پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
۶. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
۷. سس پستو را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۸. نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید.
۹. پس از اینکه پاستا پخت، آن را آبکش کنید. سپس، پاستا را به سس مرغ و پستو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۱۰. در آخر، پنیر پارمزان رنده شده را به پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

نکات پخت پاستا پنه با سس پستو و مرغ

برای تهیه سس پستو خانگی، می توانید از ریحان تازه، سیر تازه و روغن زیتون تازه استفاده کنید.

اگر سس پستو خانگی ندارید، می توانید از سس پستو آماده استفاده کنید.

برای اینکه پاستا پنه با سس پستو و مرغ شما خوشمزه تر شود، می توانید به آن کمی آویشن یا پونه خشک اضافه کنید.
میوانید از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، قارچ یا گوجه فرنگی به پاستا پنه با سس پستو و مرغ اضافه کنید.

اگر به غذای تند علاقه دارید، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

می توانید از پنیر موتزارلا یا پنیر موزارلا پروسس شده به جای پنیر پارمزان استفاده کنید.

دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

دستور پخت کیک آلو و هلو وارونه

زیباترین مدل های تزئین سالاد الویه

زیباترین مدل های تزئین سالاد الویه

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا