کیک نیش زنبوری/طرز تهیه کیک کندوی یا کیک نیش زنبوری

یکشنبه 13 آذر 1401 آشپزی
caek nish zanbori

کیک نیش زنبوری

کیک آلمانی یا کیک نیش زنبوری کیک کلاسیک خوشمزه  هست که این کیکی سه لایه هست که لایه اول کیک هست لایه دوم خامه هست و لایه سوم  از پرک بادام و عسل تهیه شده است .  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک آلمانی با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه کیک شیفون و کیک نارگیلی و کیک صبحانه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه  ( کیک نیش زنبوری) :

  • آرد سفید قنادی : 2و 1/4 فنجان
  • کره: 1/4 فنجان
  • شکر دانه ریز: 2 قاشق غذاخوری
  • مخمر فوری: قاشق چای خوری
  • نمک: 3/4 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • آب: 1/4فنجان

مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک:

  • کره: 6 قاشق غذاخوری
  • شکر : 1/4 فنجان
  • عسل: 3 قاشق غذاخوری
  •  خامه صبحانه : 3 قاشق غذاخوری
  •  خلال بادام : 1و 1/2 فنجان
  • مواد اولیه برای آماده‌سازی خامه میانی:
  • 2 قاشق چای‌خوری:  پودر ژلاتین
  • 2 قاشق غذا خوری  :آب
  • 1 فنجان: خامه قنادی
  • 1 قاشق چای‌خوری: وانیل
  • 1 و 1/2: فنجان شیر
  • 1 بسته  پودینگ وانیلی فوری

 

  • کیک آلمانی ( نیش زنبوری)

    کیک المانی ( کیک نیش زنبوری)

طرز تهیه کیک نیش زنبوری

  1. برای تهیه کیک آلمانی ابتدا آرد و نمک و کره و شکر و مخمر و تخم مرغ و آب را در کاسه همزن  بریزید و همزن را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شود و خمیر منسجم به دست آید .
  2. خمیر  بدست آمده را روی تخته یا سینی چرب شده  یا  آردپاشی شده قرار دهید و بادست خوب ورز دهید حداقل به مدت 8 دقیقه ورز دهید.
  3. بعد  خمیر را به مدت 60 دقیقه در کاسه چرب شده قرار دهید تا استراحت کند و پف کند روی خمیر را با روکش پلاستیکی بپوشانید.
  4.  بعد از یک ساعت  خمیر را روی قالب پهن کنید و کنار بگذارید . حال کرم روی کیک را آماده کنید.
  5. فر را روشن کنید تا برای پخت کیک آماده باشد.
  6. برای تهیه کرم روی کیک ابتدا تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید تا ذوب شود سپس شکر و عسل و خامه  اضافه کنید و اجازه دهید تا شکر حل شود . حال خلال بادام  را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید .  مواد را از روی اجاق بردارید
  7. حال این مواد را روی خمیر داخل قالب بریزید وبا قاشق مواد را روی خمیر  پهن کنید.
  8. قالب را در فر که از قبل روشن شده با درجه حرارت  180  قرار دهید . تا به مدت 25 تا 28 کیک آلمانی بپزد.  بعد از پخت به مدت 30 دقیقه به کیک دست نزنید.

 طرز تهیه لایه میانی کیک آلمانی چگونه هست ؟

  1.  در این مرحله طرز تهیه لایه میانی کیک را توضیح می دهیم .
  2. ابتدا   2 قاشق چای خوری  پودر ژلاتین را با2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود ، سپس مخلوط را روی بخار آب قرار دهید تا  ژلاتین ذوب و شفاف شود.
  3.  اجازه دهید ژلاتین کمی خنک شود. حال خامه‌ی فرم گرفته را داخل ژلاتین  بریزید و هم بزنید تا با هم  مخلوط شوند.
  4.  یک قابلمه کوچک بردارید و پودینگ فوری را با شیر و وانیل  در آن بریزید و مخلوط کنید، و روی  حرارت قرار دهید به مدت 2 دقیقه هم بزنید ( پودینگ را با توجه به نوشته روی آن آماده کنید ). بلافاصله مخلوط خامه زده شده ژلاتین را درون پودینگ بریزید و هم بزنید تا حل شوند . موا د را از روی حرارت برداریدو اجازه دهید از حرارت بیفتد.
  5. کیک آلمانی خنک شده را را به صورت افقی ببرید،  مواد میانی را به آن اضافه کرده و کیک را در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.
iec karamely

آیس کاراملی/ طرز تهیه آیس کاراملی ماکیاتو خوشمزه و آسان

doner kabab

دونر کباب / طرز تهیه دونرکباب بوقلمون

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا