
کیک نیش زنبوری
کیک آلمانی یا کیک نیش زنبوری کیک کلاسیک خوشمزه هست که این کیکی سه لایه هست که لایه اول کیک هست لایه دوم خامه هست و لایه سوم از پرک بادام و عسل تهیه شده است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک آلمانی با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه کیک شیفون و کیک نارگیلی و کیک صبحانه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ( کیک نیش زنبوری) :
- آرد سفید قنادی : 2و 1/4 فنجان
- کره: 1/4 فنجان
- شکر دانه ریز: 2 قاشق غذاخوری
- مخمر فوری: قاشق چای خوری
- نمک: 3/4 قاشق چای خوری
- تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
- آب: 1/4فنجان
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک:
- کره: 6 قاشق غذاخوری
- شکر : 1/4 فنجان
- عسل: 3 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه : 3 قاشق غذاخوری
- خلال بادام : 1و 1/2 فنجان
- مواد اولیه برای آمادهسازی خامه میانی:
- 2 قاشق چایخوری: پودر ژلاتین
- 2 قاشق غذا خوری :آب
- 1 فنجان: خامه قنادی
- 1 قاشق چایخوری: وانیل
- 1 و 1/2: فنجان شیر
- 1 بسته پودینگ وانیلی فوری
طرز تهیه کیک نیش زنبوری
- برای تهیه کیک آلمانی ابتدا آرد و نمک و کره و شکر و مخمر و تخم مرغ و آب را در کاسه همزن بریزید و همزن را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شود و خمیر منسجم به دست آید .
- خمیر بدست آمده را روی تخته یا سینی چرب شده یا آردپاشی شده قرار دهید و بادست خوب ورز دهید حداقل به مدت 8 دقیقه ورز دهید.
- بعد خمیر را به مدت 60 دقیقه در کاسه چرب شده قرار دهید تا استراحت کند و پف کند روی خمیر را با روکش پلاستیکی بپوشانید.
- بعد از یک ساعت خمیر را روی قالب پهن کنید و کنار بگذارید . حال کرم روی کیک را آماده کنید.
- فر را روشن کنید تا برای پخت کیک آماده باشد.
- برای تهیه کرم روی کیک ابتدا تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید تا ذوب شود سپس شکر و عسل و خامه اضافه کنید و اجازه دهید تا شکر حل شود . حال خلال بادام را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید . مواد را از روی اجاق بردارید
- حال این مواد را روی خمیر داخل قالب بریزید وبا قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.
- قالب را در فر که از قبل روشن شده با درجه حرارت 180 قرار دهید . تا به مدت 25 تا 28 کیک آلمانی بپزد. بعد از پخت به مدت 30 دقیقه به کیک دست نزنید.
طرز تهیه لایه میانی کیک آلمانی چگونه هست ؟
- در این مرحله طرز تهیه لایه میانی کیک را توضیح می دهیم .
- ابتدا 2 قاشق چای خوری پودر ژلاتین را با2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود ، سپس مخلوط را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین ذوب و شفاف شود.
- اجازه دهید ژلاتین کمی خنک شود. حال خامهی فرم گرفته را داخل ژلاتین بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- یک قابلمه کوچک بردارید و پودینگ فوری را با شیر و وانیل در آن بریزید و مخلوط کنید، و روی حرارت قرار دهید به مدت 2 دقیقه هم بزنید ( پودینگ را با توجه به نوشته روی آن آماده کنید ). بلافاصله مخلوط خامه زده شده ژلاتین را درون پودینگ بریزید و هم بزنید تا حل شوند . موا د را از روی حرارت برداریدو اجازه دهید از حرارت بیفتد.
- کیک آلمانی خنک شده را را به صورت افقی ببرید، مواد میانی را به آن اضافه کرده و کیک را در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.
ارسال دیدگاه