ماکارون نارگیلی
یکی از محبوب ترین دسرهای کشور کنیا ماکارون نارگیلی است. این شیرینی ها از آرد نارگیل، شکر و سفیده تخم مرغ تهیه می شوند و بافتی سبک و لطیف دارند. ماکارون نارگیل اغلب با چای یا قهوه سرو می شود.
ماکارون نارگیلی از بیرون ترد و از داخل نرم است و به همین دلیل نمیتوان در برابر آن مقاومت کرد. این شیرینی یک گزینه عالی برای کسانی است که از غلات و گلوتن اجتناب میکنند
مواد لازم ماکارون نارگیلی
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 150 گرم
پودر نارگیل: 200 گرم
شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه ماکارون نارگیلی:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای اینکه طعم نارگیل بیشتر شود و ماکارون تردتری داشته باشید، نارگیل را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه تست کنید یا تا زمانی که فقط کمی شروع به تغییر رنگ دادن کند. قبل از استفاده اجازه دهید کمی خنک شود.
سفیده تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفت و پف دار شود.
پودر نارگیل، شکر قهوه ای، دارچین، وانیل و نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
یک کاغذ مخصوص فر یا لایه داخل سینی را داخل یک عدد سینی فر بگذارید. دستتان را خیس کنید تا از چسبیدن ماکارون به آنها جلوگیری کنید. مخلوط نارگیلی را به شکل توپهای کوچک با قطری حدود ۱ و نیم اینج شکل دهید. یک اینچ فضا میان ماکارونهای توی سینی ایجاد کنید.
ماکارون ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
ماکارون ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
نکات:
برای اینکه ماکارون ها پف دار و نرم شوند، سفیده تخم مرغ را باید به خوبی هم بزنید تا سفت و پف دار شود.
برای اینکه ماکارون ها ترک نخورند، باید فر را از قبل گرم کنید و ماکارون ها را در دمای مناسب بپزید.
می توانید ماکارون ها را در طعم های مختلف مانند زعفرانی، کاکائویی درست کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه