
پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که با سس های مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پاستا با سس قارچ با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه پاستا آلفردو و پاستا پنه با سس پستو را مشاهده کنید.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۱ حبه
- خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- برای تهیه پاستا با سس قارچ ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهیدو مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود.
- سپس پیاز و سیر را ریز رنده شده را به تابه اضافه کنیدو تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
- قارچها خوب شسته شده را پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنیدو و به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید و سریع یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ سیاه نشود و آب نندازد.
- حال خامه صبحانه را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس خامه رقیق شده را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس قارچ غلیظ شود. حال جعفری خرد شده و کره را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بردارید.
- پاستا را به آب در حال جوش که به آن نمک زدهاید، اضافه کنید( طبق دستور روی پاستا آن را بپزید) پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کنید و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.اگر دوست داشتید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
ارسال دیدگاه