پاستا یکی از غذاهای محبوب و فوری است که با طعمی بینظیر میتواند گزینهای عالی برای وعدههای غذایی باشد. در اینجا طرز تهیه پاستا با سس قارچ را به شما آموزش میدهیم که مطمئناً هر کسی را تحت تأثیر قرار میدهد.
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۱ حبه
- خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
برای تهیه پاستا با سس قارچ ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
قارچها را پوست بگیرید، ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. با حرارت بالا تفت دهید و سریع یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ سیاه نشود و آب نندازد.
حال خامه صبحانه را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس خامه رقیق شده را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس قارچ غلیظ شود. حال جعفری خرد شده و کره را به مواد اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
پاستا را به آب در حال جوش که به آن نمک زدهاید، اضافه کنید و طبق دستور پاستا آن را بپزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کنید و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید. اگر دوست داشتید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
ارسال دیدگاه