پاستا / طرز تهیه پاستا با سس قارچ

شنبه 29 مرداد 1401 آشپزی
pasta ba sos gharche

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که با سس های مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پاستا با سس قارچ با ما همراه باشید و همچنین  طرز تهیه  پاستا آلفردو و پاستا پنه با سس پستو را مشاهده کنید.

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

  • پاستا: ۲۵۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: در صورت تمایل
پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

  1. برای تهیه پاستا با سس قارچ  ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهیدو مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود.
  2. سپس پیاز و سیر را ریز رنده شده را به تابه اضافه کنیدو  تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
  3. قارچ‌ها خوب شسته شده را پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنیدو  و به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید و سریع یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ سیاه نشود و آب نندازد.
  4. حال خامه صبحانه  را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس خامه رقیق شده را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس قارچ  غلیظ شود. حال جعفری خرد شده و کره را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بردارید.
  5. پاستا را به آب در حال جوش که به آن نمک زده‌اید، اضافه کنید( طبق دستور روی پاستا آن را بپزید)  پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کنید و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.اگر دوست داشتید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
یتیمک کدو

یتیمک/ طرز تهیه یتیمک کدو برای گیاهخواران

lazaniya

لازانیا سبزیجات / طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ برای گیاهخوران

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا