طرز تهیه خورش هویج پسته سمنانی +طرز تهیه

یکشنبه، ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

خورش هویج پسته 

سمنان به علت داشتن آب و هوای بیابانی و نیمه‌بیابانی و محدودیت‌هایش  را در زمینه های  آب و خاک، برای کشاورزی و کشت محصولات شرایط لازم را ندارد. در واقع، شهر سمنان دارای تابستان‌های بسیار گرم و زمستان‌های بسیار سردی است. با این وجود، این شهر از نظر غذاهای محلی و سنتی بسیار غنی و متنوع بوده و انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب را می‌توان بر سر سفره‌های هم‌وطنان عزیز ایرانی پیدا کرد. نکته قابل توجه این‌که، غذاهای سمنانی به دلیل استفاده از مواد مغذی خواص زیادی دارند. یکی از غذاهای معروف و لذیذ این شهر، خورشت هویج و پسته می‌باشد. همان‌طور که می‌دانیم، مصرف مغزهای خوراکی خوشمزه مانند پسته، گردو و بادام در طبخ غذاهای اصیل ایرانی بسیار متداول است. این مغزها، به جز خوش‌عطر و طعم کردن غذا، ارزش غذایی آن را نیز به میزان قابل توجهی بالا می‌برند. در این بخش آشپزی دایان  طرز تهیه خورشت هویج و پسته را برای شما عزیزان بیان می‌کنیم تا بتوانید آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورش هویج پسته سمنانی

هویج: ۵۰۰ گرم.
سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم.
روغن مایع: به میزان لازم.
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری.
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چای‌خوری.
نمک و فلفل: به دلخواه.
شکر: ۲ قاشق غذاخوری.
آبغوره: نصف لیوان.
روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری.
خلال پسته: به دلخواه.

خورش هویج پسته 

طرز تهیه خورش هویج پسته سمنانی

هویجها را بعد از پوست کندن و خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را در قطعه های ۲ تا ۳ سانتیمتری خرد کرده و همراه با پیاز داغ به خوبی  تفت دهیدو ادویه ها و نمک  را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی مرغ گرفته شود  . در مرحله بعد، هویج خرد شده و تفت داده شده ، شکر،زعفران ، آبغوره و مقداری آب جوش  را به مرغ اضافه کنید. و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و جا  بیفتد. هنگام سرو خورش   از خلال پسته که قبلا خیس شده  استفاده کنید برای تزیین استفاده کنید. برنج را هم با روغن حیوانی دم کرده و به همراه خورشت میل بفرمایید.

نکته:
. می توانید در این غذا به جای مرغ از گوشت استفاده کنید.

 

 

 

خورش به آلو اصیل یزدی + طرز تهیه

دلمه کلم برگ؛پیش غذای خوشمزه +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا