طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش هویج پسته

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
هویج و پسته سمنان 1

خورش هویج پسته یکی از غذاهای سنتی و لذیذ سمنانی است که با طعم منحصر به فرد خود، هر مهمانی را به یاد ماندنی می‌کند. این خورش خوشمزه با استفاده از مواد اولیه ساده و در عین حال مغذی تهیه می‌شود. حالا بیایید با هم طرز تهیه خورش هویج پسته را یاد بگیریم.

مواد لازم برای تهیه خورش هویج پسته سمنانی

  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به دلخواه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: نصف لیوان
  • روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: به دلخواه

خورش هویج پسته

طرز تهیه خورش هویج پسته سمنانی

هویج‌ها را بعد از پوست کندن و خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را در قطعه‌های ۲ تا ۳ سانتیمتری خرد کرده و همراه با پیاز داغ به خوبی تفت دهید. ادویه‌ها و نمک را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی مرغ گرفته شود. در مرحله بعد، هویج خرد شده و تفت داده شده، شکر، زعفران، آبغوره و مقداری آب جوش را به مرغ اضافه کنید. اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. هنگام سرو، از خلال پسته که قبلاً خیس شده استفاده کنید تا خورش زیباتر شود. برنج را هم با روغن حیوانی دم کرده و به همراه خورشت میل بفرمایید.

نکته: می‌توانید در این غذا به جای مرغ از گوشت استفاده کنید.

halva siah ardabil2 848x477

طرز تهیه حلوای سیاه خوشمزه و مقوی

dolme kalam barg

آشپزی دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا