ساج کباب / طرز تهیه ساج کباب ترکی خوشمزه

سه‌شنبه 14 بهمن 1399 آشپزی
saj kabab

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای  تهیه ساج کباب

2-طرز تهیه ساج کباب

ساج کباب:

ساج کباب جزء کباب های خوشمزه است که در تابه  ای به نام ساج روی آتش تهیه می شود .این کباب جزء کباب های خوشمزه شهر تبریز و اردبیل است .با طرز تهیه ساج کباب با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کباب ترکی یا  دونر کباب و کباب کوبیده مرغ  و  کباب کاکوری هندی را ببینید.

 

ساج کباب

ساچ

مواد لازم برای  تهیه ساج کباب

  1. گوشت گوسفند  : 1 کیلو
  2. پیاز خلالی خرد شده : 3 عدد
  3. ماست :1 لیوان
  4. سیر له شده 2 تا 3 حبه
  5. روغن  یا کره :4 قاشق پر
  6. نان لواش : 1عدد
  7. نمک و فلفل سیاه و قرمز  : به اندازه لازم

 

ساج کباب

ساج کباب

طرز تهیه ساج کباب

  •  برای تهیه ساج کباب ابتدا گوشت گوسفندی  را خرد کرده و بایک پیاز خرد شده در قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم و کمی زرد چوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه کرده و  سپس 2 تا 3 پیمانه آب روی گوشت می ریزیم تا بپزد . نیم ساعت به پخت کامل گوشت آن را از روی حرارت بردارید .گوشت را از صافی رد کنید و آب گوشت را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
  • در تابه یا درساج  پیازهای خلالی شده را هم در مقداری روغن یا کره تفت دهید و بعد گوشت پخته شده را داخلش بریزید و با کمی نمک  تفت دهید تا گوشت سرخ شود سپس گوشت را در ظرفی  بریزید.
  • در همان تابه  نان لواش را  داخل روغن مقداری سرخ کنید.
  • ماست و پوره سیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنیدو کنار بگذارید.
  • برای سرو ساج کباب  داخل ظرف گود ابتدا نان های سرخ شده را بریزید و بعد یک پیمانه از آب گوشت صاف شده را روی نان ها بریزید. بعد ماست و سیر مخلوط شده را به روی آب گوشت اضافه کنید و در آخر گوشت های سرخ شده را داخل ظرف بریزید.ساج کباب شما آماده است . که در روش سنتی این کباب روی آتش تهیه می شود.
shiriny morabay

شیرینی مربایی/ طرز تهیه شیرینی مربای خوشمزه

طرز تهیه خوراک ماهی و مواد لازم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا