
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه ساج کباب
ساج کباب:
ساج کباب جزء کباب های خوشمزه است که در تابه ای به نام ساج روی آتش تهیه می شود .این کباب جزء کباب های خوشمزه شهر تبریز و اردبیل است .با طرز تهیه ساج کباب با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کباب ترکی یا دونر کباب و کباب کوبیده مرغ و کباب کاکوری هندی را ببینید.

ساچ
مواد لازم برای تهیه ساج کباب
- گوشت گوسفند : 1 کیلو
- پیاز خلالی خرد شده : 3 عدد
- ماست :1 لیوان
- سیر له شده 2 تا 3 حبه
- روغن یا کره :4 قاشق پر
- نان لواش : 1عدد
- نمک و فلفل سیاه و قرمز : به اندازه لازم

ساج کباب
طرز تهیه ساج کباب
- برای تهیه ساج کباب ابتدا گوشت گوسفندی را خرد کرده و بایک پیاز خرد شده در قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم و کمی زرد چوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه کرده و سپس 2 تا 3 پیمانه آب روی گوشت می ریزیم تا بپزد . نیم ساعت به پخت کامل گوشت آن را از روی حرارت بردارید .گوشت را از صافی رد کنید و آب گوشت را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
- در تابه یا درساج پیازهای خلالی شده را هم در مقداری روغن یا کره تفت دهید و بعد گوشت پخته شده را داخلش بریزید و با کمی نمک تفت دهید تا گوشت سرخ شود سپس گوشت را در ظرفی بریزید.
- در همان تابه نان لواش را داخل روغن مقداری سرخ کنید.
- ماست و پوره سیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنیدو کنار بگذارید.
- برای سرو ساج کباب داخل ظرف گود ابتدا نان های سرخ شده را بریزید و بعد یک پیمانه از آب گوشت صاف شده را روی نان ها بریزید. بعد ماست و سیر مخلوط شده را به روی آب گوشت اضافه کنید و در آخر گوشت های سرخ شده را داخل ظرف بریزید.ساج کباب شما آماده است . که در روش سنتی این کباب روی آتش تهیه می شود.
ارسال دیدگاه