کباب کاکوری کباب هندی ,کباب بسیار لذیذ

سه‌شنبه 13 خرداد 1399 آشپزی
کباب هندی کاکوری

کباب هندی کاکوری

کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.

مواد لازم برای کاکوری کباب :

گوشت چرخ کرده گوسفندی 2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده1 عدد
پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
 نمک2 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شدهبه مقدار لازم برای طعم دار کردن
 پاپایا خام خرد شده2 قاشق غذاخوری
 میخک 4 عدد
دانه هل سیاه1 عدد
پودر دارچین1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده1/2 فنجان
آرد نخودچی1/4 فنجان
تخم مرغ1 عدد
حلقه های پیازبرای تزیین
لیموترشبرای تزیین

 

دستور پخت کاکوری کباب :

آشپزخانه دایانمام مواد’کوشت چرخ کرده ,پیاز رنده شده و آب گرفته ,پیاز سرخ شده, همه ادویه های مود نیاز که دربالا اشاره کردیم را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید .

و بعد آن  مواد را در مخلوط کن ریخته  تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد 0نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

طرز تهیه آش آشوره

روش های گلاب گیری در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا