کباب کوبیده در فر یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد. این کباب خوشمزه نیازی به ذغال ندارد و میتوانید آن را با سادگی در فر پخت کنید.
- مخلوط گوشت گوسفند و گوساله: 1/2 کیلوگرم
- پیاز متوسط: 3 عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- زغفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: به میزان لازم
برای تهیه کباب کوبیده در فر، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا پیازها را رنده کرده یا با خرد کن، خرد نمایید.
- آب پیازها را بگیرید، اما سعی کنید مقداری از آب پیاز را باقی بگذارید.
- پیاز را به گوشت اضافه و مخلوط کنید.
- نمک، فلفل و زعفران را اضافه و دوباره مخلوط کنید.
- گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- کف سینی را کاملا چرب کنید.
- به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید و در دست گرد کنید.
- گوشتهای گرد شده را در سینی قرار داده و پهن کنید.
- ضخامت کبابها نباید کمتر از یک سانتیمتر باشد.
- گوجهها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در فواصل بین کبابها قرار دهید.
- سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید.
به همین راحتی میتوانید کباب کوبیده در فر را آماده کنید و از دردسرهای درست کردن آتش مناسب برای تهیه کباب کوبیده راحت باشید.
ارسال دیدگاه