طرز تهیه کباب کوبیده در فر به روشی آسان و خوشمزه

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت کباب کوبیده در فر

کباب کوبیده در فر یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که به راحتی می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. این کباب خوشمزه نیازی به ذغال ندارد و می‌توانید آن را با سادگی در فر پخت کنید.

  • مخلوط گوشت گوسفند و گوساله: 1/2 کیلوگرم
  • پیاز متوسط: 3 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زغفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: به میزان لازم

برای تهیه کباب کوبیده در فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا پیازها را رنده کرده یا با خرد کن، خرد نمایید.
  2. آب پیازها را بگیرید، اما سعی کنید مقداری از آب پیاز را باقی بگذارید.
  3. پیاز را به گوشت اضافه و مخلوط کنید.
  4. نمک، فلفل و زعفران را اضافه و دوباره مخلوط کنید.
  5. گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. کف سینی را کاملا چرب کنید.
  7. به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید و در دست گرد کنید.
  8. گوشت‌های گرد شده را در سینی قرار داده و پهن کنید.
  9. ضخامت کباب‌ها نباید کمتر از یک سانتیمتر باشد.
  10. گوجه‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در فواصل بین کباب‌ها قرار دهید.
  11. سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

کباب کوبیده در فر

به همین راحتی می‌توانید کباب کوبیده در فر را آماده کنید و از دردسرهای درست کردن آتش مناسب برای تهیه کباب کوبیده راحت باشید.

جوجه کباب یونانی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی لذیذ و خوشمزه

دستور پخت حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا