دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دوشنبه 2 اسفند 1400 آشپزی
دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

این ساندویچ خوشمزه از ترکیب مرغ پخته ریش ریش، قارچ و فلفل دلمه‌ای تهیه و با نان، گوجه فرنگی و خیار شور تهیه میشود.

طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش

مواد لازم
سینه مرغ کوچک 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
سیر 1 حبه
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز از هر کدام 1/2 عدد
محلول زعفران 2 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی 2 قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور تهیه دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش:

  • یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • یکی از پیاز‌ها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  • مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه بریزید.
  • کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ۳-۲ ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ باقی بماند.
  • پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
  • پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمه‌ای و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود.
  • قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بالا تفتف دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن از روی حرارت بردارید.
  • قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
  • مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران روی مواد بریزید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • برای درست کردن ساندویچ می‌توانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.
  • ساندویچ مرغ ریش ریش را می‌توانید با سس مایونز یا سس کچاپ میل کنید.
ماش پلو/ طرز تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه

نکته: برای شستن قارچ‌ها، آن‌ها را در آب نریزید، چون بافت قارچ به گونه ایست که آب را جذب کرده و موقع حرارت دیدن آب می‌اندازد؛ بنابراین قارچ‌ها را یکی یکی با آب سرد شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

ساندویچ سبزیجات

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه

جوجه کباب یونانی با طعم فوق العاده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا