» آشپزی » دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۱۳ - ۱۲:۲۷

 کد خبر: 157429
 109 بازدید

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

ساندویچ مرغ ریش ریش از ترکیب مرغ پخته ریش ریش، قارچ و فلفل دلمه‌ای تهیه و با نان، گوجه فرنگی و خیار شور سرو می‌شود. ادویه‌های مورد استفاده در تهیه این غذا طعم دهنده‌های اصلی آن هستند.

طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش

مواد لازم
سینه مرغ کوچک ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیر ۱ حبه
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز از هر کدام ۱/۲ عدد
محلول زعفران ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  • یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • یکی از پیاز‌ها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  • مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه بریزید.
  • کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ۳-۲ ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ باقی بماند.
  • پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
  • پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمه‌ای و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود.
  • قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بالا تفتف دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن از روی حرارت بردارید.
  • قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
  • مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران روی مواد بریزید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • برای درست کردن ساندویچ می‌توانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.
  • ساندویچ مرغ ریش ریش را می‌توانید با سس مایونز یا سس کچاپ میل کنید.
نکته: برای شستن قارچ‌ها، آن‌ها را در آب نریزید، چون بافت قارچ به گونه ایست که آب را جذب کرده و موقع حرارت دیدن آب می‌اندازد؛ بنابراین قارچ‌ها را یکی یکی با آب سرد شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.

ساندویچ مرغ ریش ریش
منبع:ستاره

برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.