طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه که مناسب پذیرایی از مهمان ها است را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم :

  • پوره آلبالو یا پوره انگور ۲۵۰ گرم
  • پودر ژلاتین  ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب گرم  ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکر  ۳۰۰ گرم
  • آب ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ (سفیده)  ۳ عدد
  • ژلاتین۱ قاشق سوپ خوری
  • خامه‏ ۲۰۰ گرم
  • شیر  ۱۰۰ گرم
  • شکر ۷۵ گرم
  • وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آب سرد  ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.

حالا سفیده‌ها را با همزن بزنید. پس از یک دقیقه شکر ذوب شده را کم کم به صورت نخی به سفیده‌های زده شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.
سپس مخلوط پوره میوه – انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پاناکوتا:

ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه زمان دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

طرز تهیه موس چندطبقه:

ابتدا طبق دستور یکی از موس‌ها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه موس خودش را گرفت- بهتر است روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا را که درست کرده‌اید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.

وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.

طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا

طرز تهیه سوپ رژیمی سبزیجات با مرغ

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا