سالاد سزار همراه سس مایونز

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
سالاد سزار همراه سس مایونز

سالاد سزار همراه سس مایونز

سالاد سزار جز سالاد های رژیمی پر طرفدار است که هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو میشود . در این سالاد مرغ گریل شده و تکه های نان وجود دارد ، اگر به عنوان رژیمی این سالاد را سرو میکنید نباید از سس استفاده کنید!

 

سالادها  قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود. بیش از دو هزار سال پیش، ایرانی‌ها بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می‌کردند. از طریق جنگ‌های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. در نقاط مختلف جهان سبزیجات و سیفی جات جایگاه خاصی در سفره غذایی مردم دارد در اینجا یک روش تهیه سالاد سزار ایتالیایی را آموزش می دهیم .
سالاد سزار از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه کشور  ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به نسبت ذائقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

طرز تهبه ، سالاد سزار همراه سس مایونز

  • سیر ۲ عدد
  • روغن زیتون ¼ فنجان
  • پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ ۸ عدد
  • کاهو یک بوته
  • نان تست ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • سس مایونز ¾ فنجان
  • پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

برای  تهیه این سالاد خوشمزه به این روش شروع کنید
1- تکه های مرغ را به همراه پیاز برگ بو زرد چوبه و دارچین به مدت 20 دقیقه می پزیم یا در تابه های رژیمی گریل می کنیم.
2- بعد از آب پز شدن مرغ ها آن را به صورت مکعب های کوچک ریز می کنیم .
3-تان تست را به مکعب های کوچک تبدیل میکنیم .
4- کاهو ها را را خرد میکنیم بهتر استاز برگ های مغز کاهو استفاده کنیم و تکه های آن درشت باشند.
تهیه سس سالاد سزار
1-  یک عدد از سیر ها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم
2-سس مایونز،سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم
3-  لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم
4- روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
سالاد سزار اصل
برای سرو کردن این سالاد
1- سس تهیه شده را در یک کاسه می ریزیم و تکه های مرغ خرد شده را به آن اضافه می کنیم مواد را زیر و رو  می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم.

2- روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.سیر  دوم را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم

3- نان های  تست برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.

4- ظرف مورد نظرمان را انتخاب می کنیم و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم ، باقی کاهو های خرد شده را داخل سس که قبلا آماده کردیم  می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم.سپس داخل طرف سرو میریزیم .

5- نان تست های تفت داده را نیز روی مواد آماده شده  می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.

خوراک قفقفازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

طرز تهیه کتلت اسفناج

طرز تهیه کتلت اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا