دستور پخت پاستا ریگاتونی

دوشنبه 2 اسفند 1400 آشپزی
پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

طرز تهیه خمیر پاستا ریگاتونی

مواد لازم (برای دو فنجان ریگاتونی)
آرد دو صفر یا آرد چند منظوره۲ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
نمک۱ قاشق چایخوری
آب۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خمیر ریگاتونی

  • آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
  • آب، روغن زیتون و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
  • روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر حاصله را به مدت چند دقیقه خوب با دست ورز دهید و سپس کمی آرد روی خمیر بپاشید.
  • خمیر را بیست دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
  • به کمک قالب لوله ای شکل خمیر را به شکل ریگاتونی در آورید.
  • اگر قالب ندارید، خمیر را پهن کرده و به شکل مستطیل‌های کوچک برش بزنید؛ سپس مانند شکل زیر با کمک یه لوله باریک،‌ هر برش را به شکل استوانه درآورید.
  • آنها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
  • سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.

 

 

دستور پخت پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

مواد لازم (برای ۴ نفر)
پاستا ریگاتونییک بسته
گوشت چرخ کردهسیصد گرم
پیازیک عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگییک عدد کوچک
قارچ خرد شدهیک پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور پخت پاستا ریگاتونی

  • اول از همه یک قابلمه آب میکنیم، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
  • در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
  • سپس گوشت را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید.
  • کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  • فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  • نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.
  • کف و دیواره‌های قالب کمربندی را کمی چرب کنید.
  • ماکارانی را آبکش کنید.
  • ریگاتونی‌ها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونی‌ها را با سس گوشت پر کنید. می‌توانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.
  • روی قالب را با یک فویل بپوشانید.
  • قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • پس از ۳۵ دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر‌ها آب شوند.
  • پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

 

 

 

دستور پخت پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

 

 

 

کیک کاتوشا

طرز تهیه کیک کاتوشا (کیک خیس کاکائویی )

طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا