طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

دوشنبه 2 اسفند 1400 آشپزی

طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقمندین ، تست این پای اسپاگتی را از دست ندهید ! در ادامه آموزش این غذای ایتالیایی را باهم میخوانیم

 

مواد لازم طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:

  • ۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀
  • نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ⠀
  • نمک و فلفل
طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه سس: ⠀

 

  • ۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀
  • ۲۲۰ گرم سوسیس
  • ۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀
  • ۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀
  • ۱ فنجان سس مارینارا ⠀
  • نمک و فلفل

بخش پایانی:

طرز تهیه:

ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده مخلوط می‌کنیم و در ظرف مخصوص فر قرار می‌دهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم.در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده و تفت می‌دهیم و روی مواد می‌ریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.

در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم . سپس با خرده‌های جعفری تزئین می‌کنیم.

پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

ساندویچ سبزیجات

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا