دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش
این ساندویچ خوشمزه از ترکیب مرغ پخته ریش ریش، قارچ و فلفل دلمهای تهیه و با نان، گوجه فرنگی و خیار شور تهیه میشود.
طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش
مواد لازم | |
سینه مرغ کوچک | 2 عدد |
پیاز متوسط | 2 عدد |
هویج متوسط | 2 عدد |
سیر | 1 حبه |
قارچ | 250 گرم |
فلفل دلمه ای سبز و قرمز | از هر کدام 1/2 عدد |
محلول زعفران | 2 قاشق غذاخوری |
ادویه ایتالیایی | 2 قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش:
- یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
- یکی از پیازها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقهای خرد کنید.
- مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه بریزید.
- کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ۳-۲ ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ باقی بماند.
- پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
- پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمهای و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود.
- قارچ را به صورت حلقهای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بالا تفتف دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن از روی حرارت بردارید.
- قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمهای اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
- مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران روی مواد بریزید و سپس حرارت را خاموش کنید.
- برای درست کردن ساندویچ میتوانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.
- ساندویچ مرغ ریش ریش را میتوانید با سس مایونز یا سس کچاپ میل کنید.
نکته: برای شستن قارچها، آنها را در آب نریزید، چون بافت قارچ به گونه ایست که آب را جذب کرده و موقع حرارت دیدن آب میاندازد؛ بنابراین قارچها را یکی یکی با آب سرد شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.
ارسال دیدگاه