نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
خوراک قفقفازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

 

مواد لازم نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی:

  • – مرغ کامل یک عدد
  • – ۱ عدد پیاز
  • – ۱ عدد هویج بزرگ
  • – ۵ تکه نان سفید
  • – ۴۵۰ گرم گردو کوبیده شده
  • –  سیر۲ تا ۳ حبه
  • – ۳ قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
  • نمک ۳ قاشق چایخوری
  • – یفلفل سیاه
  • روغن زیتون مقداریی
نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

طرز تهیه خوراک مرغ قفقازی :

 

  • مرغ را درون قابلمه‌ی قرار دهید. ظرف را از آب تا جایی پر کنید که روی مرغ را بپوشاند.
  • نمک، فلفل، پیاز، و هویج را به مرغ اضافه کنید. وروی حرارت قرار بدهید، . بگذارید مرغ به آرامی بجوشد تا جایی بپزد که گوشت  از استخوان جدا شود
  • وقتی مرغ کاملا پخت، قابلمه را در بسته نگه دارید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ به حد کافی خنک شد، از آبگوشت آن را در بیاورید و در یک دیس جدا قرار دهید. پیاز و هویج را در بیاورید و دور بریزید.
  • حال مرغ را از استخوان جدا کرده . سپس تکه‌های بزرگ گوشت را به رشته‌های کوچک تبدیل کنید.
  • در حالی که آب گوشت همچنان گرم است، آن را درون یک کاسه‌ی بزرگ آبکشی کنید. نان مورد علاقه‌تان را به آب گوشت درون کاسه اضافه و آن را خرد کنید تا تکه‌ی نان بزرگی در آن نماند.
  • گردوهای خرد شده، سیر له شده، و پاپریکا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نهایتا، مرغ ریز شده را اضافه و تا زمان ترکیب شدن مخلوط کنید.
  • نمک را به میزان دلخواه برای طعم دهی بیفزایید. روی آن را بپوشانید و به مدت چند ساعت پیش از سرو کردن در یخچال قرار دهید.
  • برای آماده و سرو کردن غذا، مخلوط را در یک ظرف خالی بریزید. روی آن را خرده‌های گردو بریزید. یک قاشق چایخوری پاپریکا را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و روغن «قرمز» روی آن بپاشید.
نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

دستور پخت مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ بریان با پاپریکا و سیر

سالاد سزار همراه سس مایونز

سالاد سزار همراه سس مایونز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا