نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی
مواد لازم نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی:
- – مرغ کامل یک عدد
- – ۱ عدد پیاز
- – ۱ عدد هویج بزرگ
- – ۵ تکه نان سفید
- – ۴۵۰ گرم گردو کوبیده شده
- – سیر۲ تا ۳ حبه
- – ۳ قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
- – نمک ۳ قاشق چایخوری
- – یفلفل سیاه
- – روغن زیتون مقداریی
طرز تهیه خوراک مرغ قفقازی :
- مرغ را درون قابلمهی قرار دهید. ظرف را از آب تا جایی پر کنید که روی مرغ را بپوشاند.
- نمک، فلفل، پیاز، و هویج را به مرغ اضافه کنید. وروی حرارت قرار بدهید، . بگذارید مرغ به آرامی بجوشد تا جایی بپزد که گوشت از استخوان جدا شود
- وقتی مرغ کاملا پخت، قابلمه را در بسته نگه دارید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ به حد کافی خنک شد، از آبگوشت آن را در بیاورید و در یک دیس جدا قرار دهید. پیاز و هویج را در بیاورید و دور بریزید.
- حال مرغ را از استخوان جدا کرده . سپس تکههای بزرگ گوشت را به رشتههای کوچک تبدیل کنید.
- در حالی که آب گوشت همچنان گرم است، آن را درون یک کاسهی بزرگ آبکشی کنید. نان مورد علاقهتان را به آب گوشت درون کاسه اضافه و آن را خرد کنید تا تکهی نان بزرگی در آن نماند.
- گردوهای خرد شده، سیر له شده، و پاپریکا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نهایتا، مرغ ریز شده را اضافه و تا زمان ترکیب شدن مخلوط کنید.
- نمک را به میزان دلخواه برای طعم دهی بیفزایید. روی آن را بپوشانید و به مدت چند ساعت پیش از سرو کردن در یخچال قرار دهید.
- برای آماده و سرو کردن غذا، مخلوط را در یک ظرف خالی بریزید. روی آن را خردههای گردو بریزید. یک قاشق چایخوری پاپریکا را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و روغن «قرمز» روی آن بپاشید.
ارسال دیدگاه