کباب سیسیلی یکی از لذیذترین و خوشمزهترین کبابهاست که میتواند برای مهمانیها و دورهمیها گزینهای عالی باشد. این کباب با ترکیب گوشت مرغ و گوساله تهیه میشود و با طعم زیتون و ادویههای خوشبو بسیار جذاب است.
- سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم
- راسته گوساله:300 گرم
- زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته
- پیازچه:4 عدد
- پاپریکا:یک قاشق غذاخوری
- آویشن:یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه کباب سیسیلی: گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش های 3 در 3 سانتی متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید. زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکههای گوشت و مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید. سیخها را روی منقل کباب کنید. چون تکههای گوشت و مرغ لوله شدهاند مغز آن دیرتر میپزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملاً مغزپخت شود.
نکات
1. مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.
2. گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
3. اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدستتر است.
ارسال دیدگاه