طرز تهیه کباب سیسیلی خوشمزه و متفاوت

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستورتهیه کباب سیسیلی

کباب سیسیلی یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین کباب‌هاست که می‌تواند برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها گزینه‌ای عالی باشد. این کباب با ترکیب گوشت مرغ و گوساله تهیه می‌شود و با طعم زیتون و ادویه‌های خوشبو بسیار جذاب است.

  • سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم
  • راسته گوساله:300 گرم
  • زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته
  • پیازچه:4 عدد
  • پاپریکا:یک قاشق غذاخوری
  • آویشن:یک قاشق چای خوری
  • روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل:به میزان لازم
کباب سیسیلی

طرز تهیه کباب سیسیلی: گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش های 3 در 3 سانتی متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید. زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه‌های گوشت و مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید. سیخ‌ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه‌های گوشت و مرغ لوله شده‌اند مغز آن دیرتر می‌پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملاً مغزپخت شود.

نکات

1. مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.
2. گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
3. اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدست‌تر است.

طرزتهیه برگر سیب زمینی و عدس

طرز تهیه برگر سیب زمینی و عدس خوشمزه و مغذی

دستور پخت پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا